Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Подільської міської ради.

Дата: 29.05.2023 08:20
Кількість переглядів: 36

Фото без описуСьогодні, 26 травня, під головуванням секретаря Подільської міської ради - виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Подільської міської ради. На порядок денний було винесено 5 питань з різних сфер життєдіяльності громади.
З перших чотирьох питань доповідала Олега Чернега, директор Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин. Члени виконавчого комітету затвердили проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт об’єктів соціальної сфери та дорожнього полотна по мікрорайонах міста.
Розглянули та затвердили і наступні питання:
- про створення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкодженні об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, на території Подільської міської територіальної громади;
- про організацію загальноміського огляду-конкурсу на кращий квартальний та будинковий комітет у справі наведення санітарного стану та благоустрою Подільської міської територіальної громади у 2023 році.
Першого червня, у День захисту дітей, у місті запрацюють водограї, тож на позачерговому засіданні затвердили технічне обслуговування та утримання фонтанів на території Подільської міської територіальної громади.
Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Подільського міського територіальної громади у 2023 році доповіла Олена Музичук, перший заступник Подільського міського голови з питань виконавчих органів ради -начальник фінансового управління Подільської міської ради.
З усіх питань були прийняті відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора