Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розкривають злочини, допомагають вирішувати сімейні конфлікти, проводять профілактичні заходи в учбових закладах: поліцейські відзначають п’яту річницю створення посади поліцейських офіцерів громад

Дата: 29.05.2023 08:12
Кількість переглядів: 90

З нагоди відзначення цієї дати в ПоФото без описудільську були проведені урочисті заходи, на які були запрошені очільники територіальних громад Подільщини, керівники і співробітники територіальних підрозділів поліції і, звичайно, дільничні офіцери поліції Андрій Бондаренко та Сергій Синиця.

Керівник Подільського районного управління поліції полковник поліції Віталій Юхимович Мельниченко нагадав присутнім, що створення посад поліцейських офіцерів громад, це один з найважливіших кроків на шляху реформування Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там і звітуватиме перед населенням про виконану роботу.

«В Подільському районі до цієї програми долучилися поки що тільки дві громади Балтська та Ананьївська, але за активної участі керівника Подільської військово-цивільної адміністрації Михайла Лазаренка ми обговорюємо з органами місцевого самоврядування , як створити умови в громадах, щоби жителі мали постійний безперешкодний доступ до послуг правоохоронців. Як позитив можу відзначити, що за сприяння міського Голові Балти Сергія Мазура, найближчим часом відкриється поліцейська станція в селі Обжила. Майбутній «шериф» вже пройшов навчання, а громада підготовила приміщення»,- повідомив керівник поліцейського підрозділу і закликав голів інших територіальних громад прискоритися у вирішенні цього питання.

Також керівник Подільського РУП за успіхи в роботі відзначив грамотами дільничних офіцерів поліції Сергія Синицю та Андрія Бондаренка і привітав з перемогою у конкурсі малюнків «Я в безпеці з дільничним офіцером поліції» юних жителів Балтської ОТГ, яким вручив набори для малювання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора