Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського з нагоди Дня Героїв та Дня морської піхоти України

Дата: 23.05.2023 09:17
Кількість переглядів: 122

Шановні морські піхотинці, ветерани, Герої України!

Сьогодні, 23 травня, Україна відзначає відразу два свята – День Героїв та День морської піхоти. Наші бійці – гідні нащадки тих, хто воював за волю України: лицарів Київської Русі, козаків Гетьманщини, січових стрільців, воїнів армії УНР, ОУН-УПА, героїв Небесної Сотні та Фото без описувійни росії проти нашої держави. День Героїв — це день пам'яті всіх українців та українок, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність Батьківщини. Це свято величі духу українського народу та символ його непоборності!

Окремі слова вітання сьогодні адресую морським піхотинцям! Морська піхота — еліта не лише Військово-Морських Сил, але й в цілому Збройних Сил України. Її гасло «Вірний завжди» означає, що мужнє плече морського піхотинця надійно забезпечує мир і спокій кожного громадянина України. У часи важких для нашої держави випробувань, Ви своїм прикладом та умілими діями на практиці демонструєте мужність та відвагу у протистоянні з російським агресором. Морпіхи першими беруть удар на себе та останніми виходять з бою. І завжди – з перемогою!Фото без опису

Дякуємо нашим Героям-морякам та морським піхотинцям, які захищають нас на суші та на морі.

Низький уклін тим, хто продовжує відстоювати нашу незалежність. Світла пам’ять воїнам, чиє життя обірвалося у цій несамовитій пекельній битві.

Тож хай на освяченій кров’ю Героїв українській землі запанують мир і злагода. Бажаю Вам та Вашим родинам незламності духу та нових перемог!

Вічна пам’ять і слава Героям, які загинули, захищаючи свободу і незалежність нашої держави!

Слава Україні!

Слава її Героям!

Слава морській піхоті України!

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора