Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МИ САМІ ТВОРИМО СВОЄ МАЙБУТНЄ! Компанія «SEO.UA» оголошує про початок конкурсу для учнів та студентів українських навчальних закладів!

Дата: 22.05.2023 15:07
Кількість переглядів: 46

МИ САМІ ТВОРИМО СВОЄ МАЙБУТНЄ!

Компанія «SEO.UA» - один з лідерів з комплексного просування сайтів - оголошує про початок конкурсу для учнів та студентів українських навчальних закладів! Цей конкурс має назву: «Ми самі творимо своє майбутнє!». Переможець конкурсу отримає стипендію у розмірі 20 тис. грн.!

Наша мета: допомогти розвитку суспільно активної молоді, яка поєднуватиме в собі високу професійну компетентність, культурну ерудицію, духовність, моральність і особисту відповідальність. Вже завтра майбутнє опиниться в руках молодих людей, тому ми прагнемо допомогти їм у визначені вектору свого розвитку, щоб наша країна мала світле майбутнє.

Якщо ти громадянин України, навчаєшся в українському навчальному закладі, тоді мерщій обирай тему та пиши свою конкурсну роботу! Важливо встигнути надіслати роботу до 22.06.2023 року на електрону адресу: scholarship@seo.ua . З прикладами статей, оформленням та стилістикою можна ознайомитися в блозі компанії: https://seo.ua/uk/blog .

Теми для статей та всі деталі проведення конкурсу зазначені на сторінці гранту: https://seo.ua/uk/scholarship .

Бажаємо успіхів у житті та наснаги у навчанні!

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора