Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОДІЛЬСЬКА ГРОМАДА РОЗШИРЮЄ МІЖНАРОДНУ СПІВПРАЦЮ!

Дата: 22.05.2023 13:37
Кількість переглядів: 67

Делегація Подільської міської радиФото без опису протягом декількох днів перебувала з візитом у м. Хинчешти (Республіка Молдова), під час якого було підписано Меморандум про встановлення партнерства та співпраці.

До складу делегації входили: перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Олена Музичук, заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна, директор Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Олена Чернега, начальник юридичного Управління Тетяна Реньгач та заступник начальника Управління – начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та приватизації Управління економічного розвитку та інвестицій Ірина Радковська.

Процес підписання Меморандуму про встановлення партнерства та співпраці відбувся 19 травня. Підписали Угоду перший заступник Подільського міського голови Олена Музичук та міський голова м. Хинчешти Олександру Ботнар.

Такий Меморандум розкриває перед нашою громадою нові можливості щодо розвитку багатьох сфер життєдіяльності.

Розиток промисловості, сільського господарства і торгівлі, житлово-комунальної сфери, культурні обміни, робота з молоддю та дітьми, освіта - це лише частина проєктів, які планують реалізовувати в рамках співпраці Подільськ та Хинчешти, запевняючи, що вона не буде лише декларативною. Побратимство – це також хороша можливість для обміну досвідом, євроінтеграції України та посилення взаємовигідних партнерств у всіх сферах.

«Завдяки налагодженим контактам і підтримці міст-побратимів ми можемо продовжувати ту важливу роботу, яку робимо від початку повномасштабної війни – надавати прихисток переселенцям, підтримувати наших воїнів та міста, які найбільше постраждали від російських атак. Ми показали напрямки нашої діяльності, щиро і відкрито розповіли про потреби і що головне – ми показали готовність розвиватись, щоб ще більше відповідати європейським стандартам. Тому віримо, що наша співпраця буде плідною та принесе користь усім сторонам», - зазначила перший заступник Подільського міського голови Олена Музичук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора