Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реєструйте нерухоме майно на порталі Дія у своєму регіоні: відтепер послуга доступна в 10 областях та Луцьку

Дата: 19.05.2023 08:41
Кількість переглядів: 65

Масштабуємо послугу з реєстФото без описурації нерухомості. Скористатися сервісом тепер можна в Закарпатській, Київській, Дніпропетровській, Львівській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Чернігівській областях та Луцьку.

Для чого реєструвати нерухоме майно через портал Дія❓

✅Реєстрація нерухомості підтверджує, що саме ви законний власник майна 👉 шахраї не зможуть підробити документи і привласнити його собі.

✅Внесення відомостей в електронний реєстр максимально убезпечить ваші дані 👉 інформація не загубиться і не буде знищена, на відміну від паперових архівів.

☝️ Щоб отримати виплату за програмою єВідновлення, житло обов’язково має бути зареєстроване в Державному реєстрі речових прав. Тож користуйтеся послугою на порталі Дія.

Раніше, щоб зареєструвати нерухомість, треба було відвідати щонайменше 3 держустанови. Тепер це можна зробити за кілька кліків.

Потрібно вибрати розділ Земля, будівництво, нерухомість ➡️ Державна реєстрація прав на нерухоме майно ➡️ Подати заяву.

Далі внесіть необхідну інформацію та скани документів, підпишіть заяву електронним підписом. Це все! Про результат повідомимо листом на е-пошту. Також можна переглянути статус у кабінеті на порталі Дія.

🔗 https://diia.gov.ua/.../derzhavna-reyestaciya-prav-na...

Продовжуємо будувати найзручнішу цифрову державу!💪🏻

Послуга реалізована Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерство юстиції України за підтримки Програма EGAP Фонд Східна Європа, що фінансується урядом Швейцарії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора