Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Навіки 43: Подільська громада попрощалася із Захисником України 

Дата: 18.05.2023 13:19
Кількість переглядів: 96

Фото без описуВійна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя як цивільного населення, так і наших військових. На превеликий жаль, вже вкотре не обминає біда нашу громаду. Захищаючи рідну землю від російського агресора, загинув наш земляк – Семзенець Олександр Юрійович. Серце Героя перестало битися 14 травня 2023 року неподалік від населеного пункту Первомайське, що на Донеччині. 
Віддати останню шану  Олександру прийшли близькі, друзі, знайомі, бойовіФото без опису побратими, керівники Подільської міської територіальної громади та району, вдячні земляки. Заупокійну літургію провів настоятель парафії "Всіх святих землі Української" ПЦУ м. Подільська військовий капелан протоієрей Михайло Базилько.
Утворивши “живий коридор” пошани, присутні, стоячи на колінах, провели в останню путь Героя України.
Важко знайти слова розради, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини, та нехай добрий, світлий спомин про Воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті.  З вдячністю та глибоким сумом схиляємо голови, розділяючи невимовний біль втрати з рідними, друзями та близькими Олександра. 
Вічна та світла пам'ять нашому Захиснику! 
Слава Україні! Вічна Слава нашим Героям!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора