Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільська громада оплакує Героя, вірного сина України – Крайнього Олександра Володимировича.

Дата: 17.05.2023 14:03
Кількість переглядів: 126

На жаль, ми продовжуємо платФото без описуити високу ціну за свободу та незалежність нашої країни. Сьогодні Подільська громада оплакує Героя, вірного сина України – Крайнього Олександра Володимировича.

У боях з російськими терористами, наш Захисник отримав тяжкі поранення, але, на жаль, 15 травня 2023 року серце Олександра Володимировича перестало битися.

Провести в останню путь Героя прийшли рідні, близькі, знайомі, бойові побратими, представники міської та районної влади. Олександр Крайній поклав своє життя заради всіх нас, заради нашої держави. Він вірив у нашу Перемогу, тому і пішов захищати рідну землю. Він віддано служив своєму народові.

Панахиду за воїном відслужив настоятель парафії «Всіх Святих землі української» ПЦУ м. Подільськ, військовий капелан протоієрей Михайло Базилько.

Сумуємо та плачемо усі, бо втратили хороброго та мужнього воїна. Наш Захисник Олександр – приклад справжнього патріота, приклад хоробрості та відваги. Він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши своє безцінне життя за вільне майбутнє Незалежної, Богом благословенної України!

Низький уклін і вдячність за силу та рішучість, за міць і витримку, за захист України від російського загарбника!

Розділяємо біль непоправної втрати з рідними та близькими загиблого Героя.

Слава Україні! Слава її Героям!🇺🇦

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора