Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету Подільської міської ради

Дата: 17.05.2023 09:48
Кількість переглядів: 104

Фото без опису16 травня відбулося засідання виконавчого комітету Подільської міської ради. На порядок денний було винесено 37 питань із різних сфер життєдіяльності громади.

З перших семи питань доповідала Наталія Гребенюк, в.о. заступника директора Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин. Обговорювали підсумки роботи підприємств житлово-комунальної сфери громади в осінньо-зимовий період 2022-2023 років та заходи по забезпеченню стабільного функціонування народногосподарського комплексу міста в осінньо-зимовий період 2023-2024 років. Зазначимо, що попри усі труднощі воєнного стану - постійні обстріли та блекаути,  комунальні підприємства громади в осіннє-зимовий період безперебійно подавали тепло та воду до осель подільчан.   

Також члени виконавчого комітету затвердили коФото без описушторисну частину проектної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт даху спортивної зали у мікрорайоні Цукрового заводу», а також ремонту проїжджої частини та тротуарів Подільська. Одноголосно підтримали проект щодо  передачі матеріально-технічних засобів на потреби наших незламних воїнів-захисників, які продовжують боронити рідну Україну. Саме підтримка та всебічна допомога з тилу зараз дуже потрібно нашим Героям. Також, у рамках засідання, розглянули та затвердили питання щодо видачів ордерів на знесення зелених насаджень.

Про затвердження дозволу на розміщення зовнішньої реклами на території Подільської міської територіальної громади доповіла Ольга Сімонова, в.о. заступника директора Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин, головного архітектора.

З шести  питань, що регулюють соціальний захист неповнолітніх, доповіла Анастасія Єфімова, начальник Служби у справах дітей.

З 29 травня на базі деяких закладів загальної середньої освіти будуть функціонувати табори відпочинку, тож на часі члени виконкому розглянули та затвердили організацію харчування учнів на період роботи пришкільних таборів. Окрім цього розглянули і інші питання, зокрема:

1.По затвердження Положення про порядок загальної міської електронної реєстрації дітей до закладів дошкільної освіти Подільської міської територіальної громади.

2.Про нагородження одноразовими грошовими винагородами за досягнення здобувачів освіти у олімпіадах, інтелектуальних змаганнях та конкурсах, МАН на міському, обласному та Всеукраїнському рівнях за підсумками 2022-2023 навчального року. 

3.Про нагородження Подяками міського голови та грошовими призами кращих учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл, випускних відділень випускних груп ДНЗ «Подільський професійний ліцей» та Подільського медичного фахового коледжу ім. В.О. Жуковського за підсумками 2022-2023 начального року.

По цим питанням доповідав Володимир Самборський, в.о. начальника Управління освіти і гуманітарної політики.

Перед членами виконкому виступила також і Олена Чуприна, керуюча справами виконавчого комітету Подільської міської ради. Розглянули та затвердили Правила тимчасового перебування в пункті для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених та евакуйованих осіб та інші питання.

Виділено кошти із місцевого бюджету на лікування онкохворим мешканцям Подільської міської територіальної громади. З цього питання доповідала Олена Музичук, перший заступник Подільського міського голови-начальник фінансового управління Подільської міської ради.

З усіх розглянутих питань були прийняті відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора