Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОДІЛЬЩИНА НАРОЩУЄ ОПІР РОСІЙСЬКОМУ АГРЕСОРОВІ!

Дата: 16.05.2023 19:51
Кількість переглядів: 75

ПОДІЛЬЩИНА НАРОЩУЄ ОПІР РОСІЙСЬКОМУ АГРЕСОРОВІ! АДЖЕ ЧИМ ДУЖЧЕ ВОРОГ КАЗИТЬСЯ, ТО ЗАВЗЯТІШЕ УКРАЇНЦІ ДОПОМАГАЮТЬ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ! 


На головній площі Подільська відбуФото без описулась передача великої партії транспортних засобів на потреби української армії. Участь у заході взяли поважні гості: командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України, керівництво Громадської Спілки «Всеукраїнська аграрна рада», а також начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко, очільники територіальних громад Подільщини, колективи Подільської міської ради та Подільської РВА та інші.
20 автомобілів передано Громадською організацією «Всеукраїнська аграрна рада». Аграріями Подільського району надано допомогу у вигляді спеціальних технічних засобів. Фото без опису
У рамках  заходу, черговий автомобіль передали колектив ТД «Імперія Холоду» та ТМ «Імперіал».  Вони згуртувалися, склалися коштами і придбали автівку. Транспортний засіб пройшов повне технічне обслуговування і передано для автопідсилення військовим на фронт. Загалом силами колективу вже відправлено 23 автомобіля різних марок та моделей. Представники ТД «Імперія Холоду» та ТМ «Імперіал» запевняють, що будуть і далі працювати та допомагати всіма силами українській армії, аж нашої Перемоги! 
Урочистий захід супроводФото без описужувався виступом Оркестру 11 бригади Національної Гвардії України імені Михайла Грушевського. Крім того, підіймали військово-патріотичний дух подільчан і у парку, що у м-ні «Цукровий завод» та на території Подільської міської лікарні, за що окрема подяка начальнику оркестру - військовому диригенту, майору Федорчуку Олександру Сергійовичу, його оркестру та командиру військової частини 3012 Національної гвардії України полковнику Вячеславу Краснопольському.
Техніку, що одразу попрямує до українського війська, освятив настоятель парафії «Всіх Святих землі української» ПЦУ м. Подільськ, військовий капелан протоієрей Михайло Базилько. 
Авто для військовослужбовців Збройних Сил України – це можливість оперативно виконувати бойові завдання та пересуватися бездоріжжям у будь-яку погоду.
Мобільність військових – запорука успішного виконання завдань, тож разом наближаємо Перемогу! Дякуємо усім, хто долучається до допомоги нашим Збройним Силам! Все для Перемоги!
Слава Україні!
Слава її Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора