Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась зустріч із подільськими підприємцями.

Дата: 16.05.2023 08:09
Кількість переглядів: 74

15 травня відбулась зустріч керівництва Подільської міської територіальної громади та Подільської районної військової адміністрації із місцевими підприємцями та сільгоспвиробниками.

Головна мета зустрічі - підтримФото без описука українських Захисників.

Коли 24 лютого 2022 року Україна прокинулась в умовах повномасштабного військового вторгнення російських терористів, подільський бізнес не залишився осторонь. Підприємці допомагали і допомагають зараз українській армії.

Станом на сьогодні, військовим необхідні транспорті засоби, адже вони допомагають нашій армії бути мобільною та зберігати непомітність: швидко змінити позицію, коли почався обстріл, евакуювати поранених тощо. Відправляти машини на фронт необхідно постійно. Це запорука нашої Перемоги.

Але придбати і привести автомобіль до ладу - це не просто пофарбувати чи відремонтувати, а кожну автівку потрібно «підігнати» під потреби того підрозділу, куди її відправлятимуть.

Присутні обговорили актФото без описууальні потреби у транспортних засобах для українських Захисників, а також механізми надання допомоги.

Крім того, йшла мова й про забезпечення бійців різними матеріально-технічними засобами, починаючи від медичних, завершуючи технічними, які би зробили військових більш ефективними на полі бою.

Кожен, хто сьогодні зі зброєю в руках виборює нашу незалежність, майбутнє для наших дітей — це Герої. І вони заслуговують на найбільшу повагу і вдячність, на яку тільки здатні люди.

Тож подільський бізнес згуртований у наближенні нашої Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора