Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 травня під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулася щотижнева апаратна нарада.

Дата: 15.05.2023 13:26
Кількість переглядів: 87

15 травня під головуваннФото без описуям виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.

ПРО ГОЛОВНЕ:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Наразі фахівцями здійснюється робота із оцифрування водних об’єктів Подільської громади. Крім того, працівники Департаменту опрацьовують заяви та скарги від мешканців громади у строк, визначений законодавством.

-КВЕП «Подільськводоканал» працює у штатному режимі. Працівниками здійснюється ремонт мереж водопостачання у м-ні «Цукрового заводу». Також, завдяки заміні насосу на ВНС «Північний», підприємству вдається суттєво економити кошти на електроенергію.

-КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» готується до зими. Силами працівників здійснюється ревізія та ремонт обладнання на котельнях, а також продовжується ремонт і заміна теплових мереж по мікрорайонах міста.

-Працівники КНП МОК «Чиста Фото без описугромада» продовжують підтримувати нашу громаду в чистоті та порядку. Щодня проводиться прибирання вулиць, площ, парків та скверів, вивозиться сміття, здійснюється скошування трави. Вже днями міські клумби засаджуватимуться квітами.

-Працівники КО «Міськсвітло» встановили 17 G SM-терміналів на всіх ТП у с. Липецьке. Також виконуються заявки від мешканців громади.

-ПСКП «Меморіал-Сервіс» продовжує утримувати у належному стані кладовища громади.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» працюють у штатному режимі. Проводиться ремонт під’їздів та покрівель багатоповерхівок. Проводиться прибирання та скошування трави на закріплених територіях.

-Управління освіти і гуманітарної політики: Всі заклади освіти працюють. У ЗЗСО та ЗДО протягом минулого тижня було проведено тематичні заходи до Дня Європи та Дня матері. Також триває підготовка до роботи пришкільних таборів.

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Громадський транспорт загального користування працює стабільно. Протягом минулого тижня проведено дві рейдові перевірки спільно із Подільським районним управлінням поліції та відділом інсективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях (складено 3 протоколи). Також проводиться роз’яснювальна робота серед підприємців щодо заборони продажу алкогольних напоїв військовослужбовцям.

-Департамент соціалФото без описуьної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. За минулий тиждень до установи звернулися 155 громадян з різних питань, яким надані відповідні консультації. Продовжується робота і з внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2342.

-Центр надання адміністративних послуг працює у звичайному режимі.

-Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. Лікарями первинки здійснюються виїзні прийоми пацієнтів у селах громади.

📌На нараду була запрошена Наталія Дорохіна, начальник Подільського РВП ДУ «Одеський ОЦКПХ МОЗ України». Вона розповіла про напрямки роботи організації, а також про співпрацю із комунальними підприємствами та установами Подільської громади. Також Наталією Дорохіною було наголошено, що у Подільську завершено інсталяцію холодильного обладнання для якісного та надійного зберігання вакцин.

✅По завершенні наради керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора