Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міська влада організувала захід до Дня матері.

Дата: 13.05.2023 17:08
Кількість переглядів: 102

Фото без описуТравень багатий на знаменні дати, одна з них – це День матері. Так, напередодні свята, міська влада організувала творчий вечір для подільських матусь, а також для тих жінок, котрі через бойові дії змушені були покинути власні оселі. У будні дні вони працюють на рівні з чоловіками, щодня виконують найскладніші завдання. Представниці прекрасної статі і лікують людей, і зі зброєю у руках захищають Батьківщину, волонтерять, навчають дітей читати та писати… Усі вони різні, але є у них одне спільне – вони люблячі матусі.

Немає в цілому світі святішої та кращої “професії”, ніж материнство. Ви більше, ніж будь-хто, радієте успіхам дітей, розумієте, підтримуєте їх і з глибоким болем переживаєте невдачі.

Фото без описуТрадиційно, розпочався захід із хвилини мовчання. Присутні вшанували пам‘ять Захисників та Захисниць України, які загинули у боях за незалежність та територіальну цілісність рідної України. Згадали і тих матерів, які не дочекалися дітей з війни. Клята російська орда забрала у них найдорожче – життя їх синів та доньок. 

 

Фото без опису

«Дорогі жінки, люблячі матусі – ви справжні супергероїні. Кожна з вас поєднує неможливе: турботу про найрідніших людей та допомогу нашій Україні. Щодня, своєю невтомною працею, ви наближаєте таку довгоочікувану Перемогу. Усі ви, представниці прекрасної статі, працюєте на своєму фронті й наразі це ваш найголовніший обов‘язок. Дякую за ваше виховання та жертовність, завдяки яким виростають особистості. Герої, які сьогодні на всіх фронтах боронять нашу державу та незалежність!», - зазначила Людмила Задорожна, заступник Подільського міського голови.

 

Також цього вечора свої музичні вітання дарували творчі колективи міського Будинку культури та музичної школи-«Школи естетичного виховання».

Мати – всьому початок. Мати берегиня роду, домашнього вогнища. Саме вона є тією ниткою, яка єднає всю родину. Бажаємо вам, наші любі матері, мирного неба над головою, щастя земного, здоров‘я доброго, хай горе обминає родини ваші, а Матір Божа вас оберігає.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора