Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУЛОСЬ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ЗАКРИТОЇ ДВАДЦЯТЬ ВОСЬМОЇ СЕСІЇ ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ І СКЛИКАННЯ.

Дата: 12.05.2023 14:28
Кількість переглядів: 77

ВІДБУЛОСЬ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ЗАКРИТОЇ ДВАДЦЯТЬ ВОСЬМОЇ СЕСІЇ ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ І СКЛИКАННЯ.

Головував секретар Подільської місФото без описуької ради – виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

У ході засідання депутати розглянули та прийняли відповідні рішення стосовно 26 питань порядку денного.

Левова частка рішень, прийнятих на пленарному засіданні, стосувалася комунальної сфери та земельних відносин, з яких доповідав Анатолій Корчовий, заступник Подільського міського голови. Так, народними обранцями затверджено акт визначення розміру та порядку відшкодування збитків за тимчасове зайняття земельних ділянок, надано дозвіл, згоду на розробку документації із землеустрою, внесено зміни до Програми благоустрою, ремонту та утриманню об’єктів комунальної власності, упорядкування та санітарного оздоровлення території Подільської громади на 2023 рік, а також внесено зміни до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств на 2021-2025 роки. Лише протягом останніх місяців автопарки комунальних підприємств значно оновилися і ця робота триває. За підтримки керівництва громади та депутатського корпусу, за кошти місцевого бюджету, вдалося придбати кілька одиниць нової техніки для КНП МОК «Чиста громада» та КВЕП «Подільськводоканал». Дана техніка слугуватиме для покращення надання послуг в нашій громаді. Розглядалися й інші питання.Фото без опису

Про внесення змін до міської цільової програми «Доступна медицина на 2023-2024 роки» та цільової програми соціальної підтримки населення Подільської громади на 2021-2023 роки доповідала заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна. Крім того, депутатами підтримано рішення про створення комунального некомерційного підприємства «Спортивний клуб «Подільськ» Подільської міської ради. Створення такого спортивного клубу забезпечить підвищення значення фізичної культури і спорту у всебічному та гармонійному розвитку суспільства, формування здорового способу життя у дітей та молоді тощо, а також передбачає реалізацію інвестиційних проектів.

Також, у ході засідання, депутати своїм рішенням затвердили звіт про виконання бюджету Подільської міської територіальної громади за І квартал 2023 року. Інформувала присутніх Олена Музичук, перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Подільської міської ради. Олена Валеріївна доповіла, що бюджет громади за І квартал 2023 року за доходами виконано у сумі 118 957 173,25 грн., або 111,2 % до плану (загальний фонд – 117 849 190, 68 грн. – 111,2%, а спецфонд – 1 107 982, 57 грн. – 109,8%). Також вона додала, що станом на сьогодні з бюджету громади здійснюється посильна допомога нашим військовим як у вигляді трансфертів, так і в закупівлях необхідних матеріалів.

Також рішенням міської ради внесено зміни та доповнення до Програми шефської допомоги військовим Збройних Сил України та підрозділам Державної прикордонної служби України, Подільському РТЦК та СП, які розташовані на території нашої громади на 2022-2024 роки.

Розглядалися й інші питання, з яких прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора