Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомога подільчан з-за кордону.

Дата: 11.05.2023 08:04
Кількість переглядів: 64

Повномасштабна війна в Україні так чи інакше зачепила кожного й кожну. Навіть ті, хто давно виїхали з нашої країни, не залишаються осторонь загальнонаціональної біди, регулярно надсилають гуманітарні вантажі на Батьківщину та ведуть активну боротьбу на інформаційному фронті.

Вони не афішують зроблене, не мають великих волонтерських команд – лише свої серця, які завжди були з Україною попри відстань у тисячі кілометрів.

24-річна Анастасія Клімова родом з Подільська, але зараз проживає та навчається у Нідерландах. Попри це, як і багато українців у всьому світі, вона намагається всіляко допомогти Батьківщині та активно долучається до волонтерства.

Так, сьогодні Центр надання гуманітарної допомоги Подільської громади отримав від Анастасії вантаж гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які втратили свої домівки через збройну агресію російських терористів проти України та на сьогоднішній день проживають на території нашої громади.

Це одяг для діток та дорослих, взуття, продукти харчування, консерви, дитячі іграшки, побутова хімія, засоби гігієни тощо.

Висловлюємо щиру подяку подільчанці, нашій землячці Анастасії Клімовій за допомогу українцям, які так її потребують! Дякуємо за самовідданість й ентузіазм, що самотужки, без участі великих волонтерських організацій допомагаєте нашим громадянам!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора