Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева апаратна нарада під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 09.05.2023 14:31
Кількість переглядів: 113

Сьогодні, 9 травня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів виконавчого комітету та комунальних підприємств громади, які доповідали про проведену роботу за минулий тиждень.

ПРО ГОЛОВНЕ:Фото без опису

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Фахівцями розглядаються заяви та скарги від мешканців громади у строк, визначений законодавством. Крім того, проводяться роботи щодо початку облаштування сміттєвих майданчиків.

-Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» проінформувала, що протягом минулого тижня збоїв водопостачання не було. Працівниками проводяться роботи промивки каналізаційної системи та розчистки колодязів.

-КВЕП «Подільсьтеплокомуненерго» продовжує підготовку до опалювального сезону. Вже завершено підготовку котлів і тривають ремонтні роботи та заміна теплових мереж.

- Працівники КНП МОК «Чиста громада» постійно дбають про належний санітарний стан територій міста й сіл громади та щоденно їх упорядковують. На сьогоднішній день проводяться роботи з покосу трави та бур’янів, прибирання паркових зон. Майже на всі дитячі майданчики завезено пісок.

-КО «Міськсвітло» продовжує проводити технічну ревізію ліній електропередач у селах громади.

-Працівники ПСКП «Меморіал-Сервіс» утримують у належному санітарному стані кладовища громади та вже розпочали покіс трави.

-Основна увага ПП «Городок-КВП» зараз акцентується на ремонті покрівель багатоповерхівок. Також виконуються заяви від мешканців.

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Громадський транспорт працює відповідно до графіків руху. Спільно із правоохоронцями продовжується роз’яснювальна робота із суб’єктами господарювання щодо заборони продажу алкоголю військовослужбовцям (протягом минулого тижня такою роботою охоплено 13 СГ). Також проводяться спільні рейдові перевірки із Подільським РУП та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях (з початку 2023 року вже складено 30 протоколів). Триває й активна робота із аграріями щодо посівної кампанії.

-Управління освіти і гуманітарної політики: Всі заклади освіти працюють. За рекомендаціями Департаменту освіти і науки Одеської ОВА, навчальний 2022-2023 рік завершується 26 травня. З 29 травня розпочинають роботу пришкільні табори оздоровлення у тих закладах освіти, які мають власні укриття.Фото без опису

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Наразі обговорюється організація оздоровчої кампанії для дітей Подільської громади.

-Фахівці Центру надання адміністративних послуг завершили прийом заяв на відшкодування вартості комунальних послуг власникам житла, які безкоштовно прихистили внутрішньо переміщених осіб. Всього звернулося 78 власників. Надаються й інші послуги.

-Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. Так, на базі Подільської міської лікарні проводиться ремонт психіатричного відділення, а також затверджено проектно-кошторисну документацію на ремонт відділення реабілітації, який буде профінансовано за рахунок місцевого бюджету. Лікарі первинки продовжують виїзні прийоми пацієнтів у села громади.

✅По завершенню апаратної наради очільником громади було надано ряд доручень керівникам структурних підрозділів та директорам комунальних підприємств.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора