Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського із Днем Європи.

Дата: 09.05.2023 08:21
Кількість переглядів: 44

Шановні жителі Подільської міської територіальної громади!

Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського, щороку, 9 травня, наша держава відзначатиме День Європи - свято, яке традиційно цього дня відзначається в Європейському Союзі та інших країнах на знак миру та єдності на континенті.Фото без опису

Сьогодні серце Європи б'ється в Україні, бо ми боронимо цінності вільного демократичного світу, історію, культуру, людські життя та мрії усієї Європи. Натомість наші мужні Герої - щит безпеки для всього цивілізованого світу від навали рашистської орди. Вся Україна міцно стоїть проти російського ворога, бо Європа — наш спільний дім, який ми разом будуємо та захищаємо. Ми вкотре підтверджуємо своє прагнення стати частиною євроспільноти. І цей вибір є вільним і усвідомленим!

Висловлюємо слова подяки Європейському Союзу за підтримку та допомогу у боротьбі з російськими окупантами. Сподіваємося, що незабаром Україна стане повноправним членом ЄС.

Вітаю усіх нас з Днем Європи і від щирого серця бажаю терпіння та рішучості на шляху до нашого спільного Європейського майбутнього.

Разом до Перемоги у війні за незалежність, відновлення миру та демократичних цінностей!🇪🇺 🇺🇦

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора