Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 8 травня, у селах Липецьке та Олександрівка відбулися заходи, приурочені Дню пам’яті та примирення та перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

Дата: 08.05.2023 15:05
Кількість переглядів: 75

Сьогодні, 8 травня, у селах Липецьке та Олександрівка відбулися заходи, приурочені Дню пам’яті та примирення та перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

Участь у мітингах взяли і виконФото без описууючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна і староста сіл Липецьке, Олександрівка та Казбеки Вікторія Лазаренко.

На початку заходу всі присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання. Мітинги-реквієми були насичені тематичними піснями та віршами у виконанні наймолодших жителів громади, які не залишили байдужим жодного присутнього.

Опісля учасники заходів поклали квіти до пам’ятних знаків полеглих у Другій Світовій війні, а настоятель Храму Святого Архангела Михаїла отець Володимир звершив панахиду за загиблими воїнами.Фото без опису

Нині, як і в роки Другої Світової війни, Україна воює з агресором. У центрі Європи рашисти рівняють із землею українські міста, вбивають українців. У 21 столітті це – путінська росія. Де б не ступала нога «руського миру» - скрізь кров, сльози та горе. Знову на золотих українських ланах гинуть українські воїни. Ветерани Другої Світової війни пишалися би героїзмом своїх нащадків, які сьогодні самовіддано виборюють свободу та незалежність в російсько-українській війні.

Україна є справжньою державою-переможцем, а українці – нацією-переможцем.

Ми перемогли у 1945-му році і переможемо зараз! Бо дух і звитяга української армії непереможні!🇺🇦

Слава Україні!

Слава її Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора