Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського з нагоди Дня пам’яті та примирення

Дата: 08.05.2023 08:37
Кількість переглядів: 67

Дорогі ветерани Другої світової війни! Шановні мешканці Подільської міської територіальної громади! 

Від щирого серця вітаю вас із Днем пам’яті та примирення і Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!
Щороку, у ці травневі травневі дні, ми вшановуємо пам’ять мільйонів життів українців, безжально обірваних Другою світовою війною. Це  була безжальна боротьба за майбутнє кожного з нас. Тому перемога людяності над силами зла була такою довгоочікуваною і справедливою. 
«Ніколи знову!» –  у реаліях сьогодення цей вислів, як ніколи актуальний.
Сьогодні ми знову відстоюємо свою незалежність в умовах повномасштабної війни, розв’язаної путінською рашистькою ордою. Матері знову тривожно чекають повернення своїх синів та доньок, діти зі сльозами на очах своїх батьків, все мирне населення потерпає від постійних ворожих обстрілів. Подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми господарі на своїй землі, правда за нами. Тож ми знову здобудемо Перемогу в ім'я європейського майбутнього рідної Батьківщини, бо український народ народжений бути вільним.
Шановні ветерани, дорогі Захисники та Захисниці України!
Земний уклін від жителів Подільської громади всім, хто подарував нам мирний сонячний день тоді, всім - хто захищає Україну сьогодні. Доземний уклін і безмежна вдячність Вам! Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. 
Щиро бажаю Божого захисту нашим Героям. Мирно неба нам усім після перемоги над багатовіковим московським ворогом! Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Тож хай незламний дух Великої Перемоги надає нам сил і наснаги! 
Слава Україні! Героям Слава!

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора