Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Онлайн-зустріч координаторами японської програми «Кусаноне»

Дата: 05.05.2023 15:17
Кількість переглядів: 60

Фото без описуСьогодні, 5 травня, у стінах міськвиконкому, відбулася перша онлайн-зустріч координаторів японської програми «Кусаноне» з керівництвом Подільської міської територіальної громади, представниками структурних підрозділів та ГО "Громадський рух "Віра, Надія, Любов". До онлайн-заходу долучилися:

Людмила Задорожна, заступник Подільського міського голови з питань діяльності

виконавчих органів ради;

Таїсія Скрипнік, заступник Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

Володимир Самборський, т.в.о. начальника Управління освіти і гуманітарної політики;

Ірина Гоголь, начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності Управління освіти і гуманітарної політики;

Алла Омельчук, начальник управління економічного розвитку та інвестицій;

Ірина Радковська, заступник начальника управління - начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та приватизації управління економічного розвитку та інвестицій;

Віктор Скрипник, представник партнерської організації - громадської організації "Громадський рух "Віра, Надія, Любов" у Подільській міській територіальній громаді.

 Загалом, японська програма «Кусаноне» - це безвідплатна фінансова допомога, яка надається неурядовим благодійним та громадським організаціям, лікарням, початковим школам, благодійним організаціям та іншим неприбутковим організаціям з метою надання допомоги для здійснення проєктів розвитку місцевих громад.

Фото без опису  Спільними зусиллями у Подільській громаді планують оновити матеріально-технічне забезпечення 12 харчоблоків у закладах дошкільної освіти та 1-го у закладі загальної середньої освіти. Тим паче, що починаючи з 2022 року, за ініціативи Першої леді Олени Зеленської започатковано реформу харчування у закладах освіти, яка має на меті запровадження сучасних технологій приготування страв, оновлення технологічних вимог задля забезпечення учасників освітнього процесу якісним та поживним харчуванням. Варто зауважити, що за кошти місцевого бюджету у закладах загальної-середньої освіти громади було здійснено ремонт харчоблоків. Однак, у зв’язку з воєнними діями на території України, видатки з місцевого бюджету довелося спрямувати у першу чергу на обладнання бомбосховищ та інші невідкладні потреби оборони.

Тож сподіваємося, що японській партнери допоможуть повною мірою реалізувати реформу харчування у закладах освіти Подільської громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора