Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги внтурішньо переміщених осіб!

Дата: 05.05.2023 10:31
Кількість переглядів: 112

Постановою Кабінету МіністріФото без описув України від 21.03.2023 № 248 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах» передбачено під час реалізації експериментального проекту безкоштовне надання на базі Спеціалізованого Трускавецького санаторію «Батьківщина» та Спеціалізованого Миргородського санаторію «Слава» соціальних послуг, а саме:

  • підтриманого проживання;
  • надання притулку;
  • догляду стаціонарного;
  • соціальної адаптації.

Право на отримання соціальних послуг у межах реалізації експериментального проекту мають: особи похилого віку, особи з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися з територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих рф, в тому числі під час обов’язкової евакуації, або в яких житло зруйноване або непридатне для проживання внаслідок пошкодження та інформація про яке підтверджується відомостями Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією рф.

Для отримання соціальних послуг, особа, яка їх потребує, подає до органу соціального захисту за своїм задекларованим/зареєстрованим місцем проживання (перебування)/за місцем свого звернення незалежно від її задекларованого/зареєстрованого місця проживання (перебування) заяву про надання соціальних послуг.

Обов’язковою умовою надання соціальних послуг є наявність довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

За додатковою інформацією звертатися до Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Подільської міської ради Подільського району Одеської області за адресою: м. Подільськ, вул. Бочковича, 4. Тел.: 066-175-40-32.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора