Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОДІЛЬСЬКИЙ ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН ВІДЗНАЧИВ РІЧНИЦЮ СТВОРЕННЯ!

Дата: 04.05.2023 16:26
Кількість переглядів: 152

ПОДІЛЬСЬКИЙ ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН ВІДЗНАЧИВ РІЧНИЦЮ СТВОРЕННЯ!

З нагоди 31-ї річниці створення Подільського прикордонного загону та Дня прикордонника України, який відзначався 30 квітня, сьогодні на території військової частини відбувся урочистий захід.

До привітань долучилися начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, голова Куяльницької об’єднаної територіальної громади Сергій Паламарчук, керівники Подільського районного управління ГУ ДСНС в Одеській області та Подільського РУП Юрій Унтілов і Віталій Мельниченко.

Урочисті заходи розпочаФото без описулися з виконання Державного Гімну України. Після чого присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які віддали своє життя за нашу країну.

Привітав прикордонників та благословив їх на подальшу службу і настоятель парафії "Всіх святих землі української" м. Подільськ ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько.

У своєму привітальному слові очільник Подільської громади Олег Албанський зазначив: «Ви не лише охороняєте кордони нашої держави, а й піклуєтеся про завтрашній день усіх українців. Ви охороняєте мир на Подільщині, сміливо відстоюєте наші кордони у боротьбі з російськими окупантами, не шкодуючи власного життя. Щира вдячність вам за це!».

Традиційно, кращих військовослужбовців та працівників загону було відзначили Почесними грамотами Подільського міського голови за вагомий внесок у забезпечення охорони державного кордону України, мужність, високий професіоналізм та за сумлінне виконання службових обов’язків.

У свою чергу, командир 2-го прикордонного загону полковник Олег Чичановський нагородив медаллю «За сприяння в охороні державного кордону України» виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського та голову ГО «Група підтримки Балтщини» Василя Бронзеля.

У цей день приєднується до всіх привітань на адресу прикордонників та ветеранів Державної прикордонної служби! Бажаємо завжди мати високий бойовий дух, міцне здоров’я і надійне домашнє вогнище! Український народ пишається кожним із Вас й пам’ятає тих, хто віддав своє життя в бою за мир та нашу свободу. Віримо в нашу силу й спільну Перемогу!

Слава Україні!🇺🇦

Слава Героям!🇺🇦

Слава українським прикордонникам!🇺🇦

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора