Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Доступна медична допомога  є важливою складовою якісного життя у громадах

Дата: 03.05.2023 15:59
Кількість переглядів: 108

Фото без опису02 травня 2023 року за Розпорядженням та сприянням директора Департаменту охорони здоров’я ОДА Наталії ОДАРІЙ-ЗАХАР`ЄВОЇ розпочато проведення профілактичного медичного огляду населення Подільської міської громади й внутрішньо переміщених осіб.
За показаннями та електронними направленнями сімейних лікарів, будуть проводитись консультації лікарів-спеціалістів для населення Подільської міської громади та внутрішньо переміщених осіб (ВПО), а саме: лікаря-хірурга, лікаря-травматолога, лікаря-невропатолога, лікаря-ендокринолога, лікаря-терапевта, лор-лікаря, лікаря-кардіолога, лікаря-акушер-гінеколога, лабораторні аналізи , ультразвукові дослідження, мамографія.
Фото без описуМамографічне дослідження проводиться на території КНП «Подільська міська лікарня» за адресою: Одеська область, м. Подільськ, проспект Перемоги, 23 в робочий час ( з 09:00 до 14:00 понеділок – п`ятниця) та буде тривати до 02 червня 2023 року.
Мамографічне дослідження здійснюється жінкам після 40 років та за медичними показаннями при наявності електронного направлення від сімейного лікаря. 
Обмеження: мамограф розрахований на 12 досліджень щоденно.
Профілактичні обстеження будуть проводитись всім мешканцям Подільської міської громади та внутрішньо переміщеним особам  за електронним направленням сімейного лікаря.
Будь  ласка, завчасно записуйтесь на дослідження у свого сімейного лікаря!
Пам`ятайте, краще хворобу попередити, ніж з нею боротися!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора