Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

2 травня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, відбулася щотижнева апаратна нарада.

Дата: 02.05.2023 15:11
Кількість переглядів: 84

2 травня, під головуванням виконФото без описууючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу за минулий тиждень.

ПРО ГОЛОВНЕ:

🔸Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. На минулому тижні фахівцями складено 5 протоколів на жителів Куяльницької сільської об’єднаної територіальної громади за порушення Правил благоустрою Подільської громади (вивіз сміття у невстановлені місця).

🔸КВЕП «Подільськводоканал» працює у звичайному режимі. Працівниками проводиться оснащення новими технічними засобами водонасосні станції. Також виконуються роботи по заявкам від мешканців громади.

🔸КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує підготовку до майбутнього опалювального сезону. Проводиться технічне обслуговування котелень, а також розпочаті роботи по заміні тепломереж у мікрорайонах міста. Всіма матеріалами підприємство повністю забезпечено.

🔸Працівники КНП МОК «Чиста громада» проводять «генеральне» прибирання Подільської громади. Триває приведення в належний санітарний стан міських вулиць, площ, парків та зелених зон відпочинку, а озеленювачі дбають про клумби і зелені насадження. Після рясних весняних дощів проводяться роботи з розчищення лотків водовідведення. Ремонтується обладнання дитячих та спортивних майданчиків.

🔸Працівники ПСКП «Меморіал-Сервіс» приводять до ладу Братські могили, що розташовані на території громади.

🔸ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» проводять прибирання на закріплених територіях. Виконується аварійний та поточний ремонт покрівель та під’їздів багатоповерхівок.

🔸Управління економічного розвитку та інвестицій: Громадський транспорт працює стабільно. Скарги, які надходять, розглядаються вчасно. Крім того, відділом споживчого ринку та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади проводяться спільні рейди щодо недопущення торгівлі у невстановлених місцях. Триває робота із суб’єктами господарювання щодо заборони продажу алкоголю військовослужбовцям.

🔸Управління освіти і гуманітФото без описуарної політики: Всі заклади освіти громади працюють. На базі ЗЗСО №4 запрацював «Digital Learning Center» (Цифровий навчальний центр) за підтримки Міжнародного дитячого фонду UNICEF. Також у громаді продовжується підготовка до проведення національного мультипредметного тесту.

🔸Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Проводиться прийом громадян, яким надаються кваліфіковані консультації. Всі види державної допомоги нараховуються вчасно. Продовжується робота і з внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2326.

🔸Центр надання адміністративних послуг працює у звичайному режимі. Традиційно, на початку кожного місяця фахівцями здійснюється прийом заяв на відшкодування вартості комунальних послуг власникам житла, які безкоштовно прихистили внутрішньо переміщених осіб.

🔸Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. Лікарями первинки здійснено виїзний прийом пацієнтів у с. Олександрівка.

✅По завершенню апаратної наради було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів Подільської міської ради та визначено терміни виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора