Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БЕЗКОШТОВНИЙ ФУД-КОРД У ЦЕНТРІ МІСТА

Дата: 30.04.2023 14:32
Кількість переглядів: 124

Фото без описуНа один день головний парк Подільська перетворився у кухню просто неба. Адже волонтери шотландської БО «Siobhans Trust» спільно з БО БФ «М.Р.І.Я» готували та безкоштовно роздавали  піцу, фрукти, солодощі та напої мешканцям Подільської міської територіальної громади. З самого ранку біля «піца-мобілю», так жартівливо називають свій фургон волонтери,  вишукувалась черга з охочих. Звісно ж, переважна більшість – це діти. Загалом, процес приготування піци займав приблизно декілька хвилин. Кухарі-волонтери одночасно випікали готові страви у шести печах. Паралельно, благодійники, переодягнені у традиційний шотландський одяг кілт, розважали дітлахів. Останні мали гарну нагоду попрактикувати англійську, а іноземні гості вивчити деякі слова українською.   

На фуд-корд з великою, дружньою родиною завітали й заступник Подільського міського голови Таїсія Скрипнік.Фото без опису

«Малеча та їх батьки із задоволенням дегустували популярну страву італійської кухні. Міська влада та загалом усі подільчани цінують такий вияв турботи  від іноземних партнерів. Бо це більше, ніж безкоштовна піца – це підтримка нашої країни цілим світом. Про нас дбають та пам‘ятають, а це найголовніше у такий складний для країни час», - зазначила Таїсія Скрипнік, заступник Подільського міського голови.

Щиро дякуємо волонтерам шотландської БО «Siobhans Trust» та БО БФ «М.Р.І.Я» за чудовий весняний вікенд!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора