Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУВСЯ ФОРУМ ВІДНОВЛЕННЯ ОДЕЩИНИ "БЕЗПЕКА. ІНТЕГРАЦІЯ. ПОТЕНЦІАЛ"

Дата: 29.04.2023 16:24
Кількість переглядів: 127

Захід відбувся за сприянням та підтрФото без описуимки  керівництва Одеської обласної військової (державної) адміністрації.

🔹Провідними спікерами заходу стали  міністр закордонних справ України Олексій Кулеба, а також очільники МЗС Латвії, Данії, Естонії, Ісландії, Литви, Норвегії, Швеції, заступник Державного секретаря МЗС Фінляндії, а також народні депутати України. 

🔹Участь у Форумі від імені Подільської громади взяла перший заступник Подільського міського голови - начальник фінансового управління Подільської міської ради Олена Музичук.

🔹Форум організований у рамках роботи з розробки Плану відновлення та Стратегії розвитку Одеського регіону. 
Одне з ключових завдань Форуму — це робота над стратегічним баченням пріоритетів відновлення та відбудови Одещини.

🔹Повоєнне відновлення області повинно відбуватися максимально ефективно, тому до обговорення було залучено найдосвідченіших спікерів.

🔹Окрема панель була присвячена енергетичній незалежності та інноваційним рішенням у промисловості. Було обговорено стратегію розвитку енергетики та відносин з постачальниками енергоресурсів, можливості для забезпечення енергетичної незалежності регіону, розвиток Одеського регіону в умовах Зеленого Переходу, потенціал створення індустріальних парків на Одещині.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора