Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 25 квітня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада.

Дата: 25.04.2023 13:43
Кількість переглядів: 87

Сьогодні, 25 квітня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств доповіли про проведену роботу за минулий тиждень.Фото без опису

ПРО ГОЛОВНЕ:

  • Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Першочерговим завданням для фахівців установи залишається розгляд заяв та скарг від мешканців громади. Крім того, триває активна підготовка проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт доріг та міжквартальних проїздів.
  • КВЕП «Подільськводоканал» працює у звичайному режимі. Протягом минулого тижня працівники підприємства спільно із представниками ДСНС перевіряли роботу міських пожежних гідрантів, адже система зовнішнього пожежогасіння повинна перебувати в робочому стані в будь-яку годину дня і ночі і в будь-який час року.
  • КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує підготовку до наступного опалювального сезону. Працівниками проводяться роботи щодо обстеження підвальних приміщень та внутрішньо будинкових мереж теплопостачання у багатоповерхівках, з якими у підприємства наявний договір на обслуговування. Одним словом, відбувається підготовка житлових будинків для сталого проходження опалювального сезону.
  • Працівники КНП МОК «Чиста громада» не припинять щоденні роботи з прибирання вулиць, площ, скверів та паркових зон. Також проводяться роботи з розчищення лотків водовідведення та прибирання прибордюрних зон. Відбувається і сезонна висадка квітів та дерев на міських клумбах.
  • КО «Міськсвітло» працює у штатному режимі.
  • ПСКП «Меморіал-Сервіс» продовжує підготовку кладовищ громади до поминальних днів.
  • ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» продовжують здійснювати ремонтні роботи у під’їздах багатоповерхівок. Також, допоки дозволяють погодні умови, виконуються роботи з ремонту покрівель.
  • Управління економічного розвитку та інвестицій: Щоденно здійснюється моніторинг за графіком руху громадського транспорту загального користування. У період поминальних днів, на маршрути вийшли ще додаткові автобуси. Крім того, продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях (з початку року складено 30 протоколів). Проводиться роз’яснювальна робота із суб’єктами господарювання щодо заборони продажу алкогольних напоїв військовим (всього цією роботою охоплено 275 об’єктів торгівлі). Триває активна робота із аграріями щодо посівної кампанії.
  • Управління освіти і гуманітарної політики: Всі заклади освіти працюють. Вчителі проходять курси підготовки до проведення національного мультипредметного тесту – 2023.
  • Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Громадянам, які звертаються до установи з різних питань, отримують кваліфіковані відповіді та консультації. Всі види державних допомог нараховуються вчасно.
  • Найзатребуванішою послугою у Центрі надання адміністративних послуг є реєстрація/зняття з реєстрації. Надаються й інші види адмінпослуг.
  • Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. Лікарі первинки здійснюють виїзні прийоми пацієнтів у села громади.

За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, установ, організацій були дані зауваження та відповідні доручення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора