Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Одеський торговельно-економічний фаховий коледж запрошує на навчання абітурієнтів 2023

Дата: 24.04.2023 08:55
Кількість переглядів: 101

Шановні випускники Подільської міської територіальної громади! Одеський торговельно-економічний фаховий коледж запрошуєна навчання абітурієнтів 2023!

Наш навчальний заклад, Одеський торговельно-економічний фаховий коледж, може пишатися власною історією, яка розпочалася у важкі воєнні роки, а саме: 11 січня 1945 року. Ми витримали модернізаційні перетворення  та зберегли свій професійний імідж. У відповідні часи підпорядковувалися Міністерству фінансів незалежної України і безпосередньо готували фахівців для фінансової системи держави. Нам є ким і чим пишатися.

Сьогодні ми продовжуємо надавати освітні послуги. А саме, готуємо  спеціалістів у сфері фінансів  - галузі знань  07 «Управління та адміністрування», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».  Готуємось  до ліцензування освітньої програми 076 «Підприємництво, торгівля та логістика».

Окрім зазначеного, ми виступаємо та підтримуємо принципи здорового зразка життя. В цьому напряму роботи за підтримкою Міністерства освіти і науки України  ми отримали ліцензію на надання освітніх послуг підготовки фахівців за спеціальність 014/11 «Фізична культура, середня освіта».

До нашого навчального закладу мають право вступати випускники, які мають загальну середню освіту (9 класів) та ті хто мають повно загальну освіту (11 класів)  й в майбутньому отримають відповідний рівень освітньої підготовки – фаховий молодший бакалавр, або бакалавр. Форма навчання: денна та заочна, за державним замовленням або за контрактом. На території нашого освітнього комплексу розташований гуртожиток для наших студентів.

Запрошуємо до нас на День відкритих дверей 27 травня об 11.00

Особисто в Коледжі або дистанційно (Зал відео конференції Zoom. Ідентифікатор конференції : 892 060 5696 Код доступу: 55555

 

https://us05web.zoom.us/j/8920605696pwd=bE1iYWZoU1g2S1VjaU9YeEhHclBVdz09"

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора