Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

АВТОПАРК КВЕП "ПОДІЛЬСЬКВОДОКАНАЛ" ПІДСИЛЕНО НОВОЮ ТЕХНІКОЮ!

Дата: 21.04.2023 17:32
Кількість переглядів: 48

Так, для підприємства, за кошти місцевого бюджету, придбано універсальний екскаватор-навантажувач британської компанії JCB.
Техніка допоможе комунаФото без описульникам оперативно забезпечувати важливі потреби громади. Її використовуватимуть для оперативного реагування і ліквідації проривів водопроводу, каналізації та інших потреб. Новий екскаватор мобільний і багатофункціональний. Легке управління, комфортні умови праці дозволять оптимізувати робочі процеси та скоротити час виконання аварійних та планових ремонтних робіт.
Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський під час робочого візиту до підприємства зазначив, що поліпшення матеріально-технічної бази комунальних підприємств є одним із пріоритетів міської влади, підтвердженням цього є те, що упродовж останніх місяців автопарк комунальних підприємств суттєво оновився.
Очільник громади висловив сподівання, що нова техніка слугуватиме працівникам КВЕП "Подільськводоканал" багато років поспіль та допоможе поліпшити ефективність роботи.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора