Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільська міська територіальна громада перемогла у відборі для участі у Програмі підтримки «Діяльність робочих груп зі створення систем внутрішнього контролю та аудиту в територіальних громадах».

Дата: 21.04.2023 14:04
Кількість переглядів: 90

Фото без описуПодільська міська територіальна громада перемогла у відборі для участі у Програмі підтримки «Діяльність робочих груп зі створення систем внутрішнього контролю та аудиту в територіальних громадах», яка реалізується з метою організації систем внутрішнього контролю в бюджетному процесі та внутрішнього аудиту на рівні розпорядників коштів місцевого бюджету.  

Відбір здійснювався шляхом рейтингування суми критеріїв згідно поданих Заявок, а також виходячи з розгалуженості бюджетної  мережі, фахової мотивації та традиційно високого рівня зацікавленості громад до співпраці.  

 Сьогодні відбулася перша онлайн-зустріч, в якій брали участь Ольга Назаренко, заступник начальника фінансового управління Подільської міської ради – начальник бюджетного відділу,  Андрій Карлашевич, начальник відділу бухгалтерського обліку фінансового управління та Ірина Радковська, заступник начальника Управління - начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та приватизації Управління  економічного розвитку та інвестицій Подільської міської ради. Онлайн-зустрічі триватимуть до кінця жовтня поточного року. Очікуваний результат від співпраці  – розробка нормативних документів та запровадження ефективного системного внутрішнього контролю та аудиту бюджету Подільської громади.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора