Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 19.04.2023 14:53
Кількість переглядів: 104

Під головуванням першого заступника Подільського міського голови – начальника фінансового управління Олени Музичук відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Подільської міської ради, на якому було розглянуто 5 питань порядку денного.

Про внесення змін до переліку об’єктів поточного ремонту на 2023 рік на території Подільської громади та про затвердження проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт об’єктів житлово-комунального господарства доповідала Наталія Гребенюк, т.в.о. директора Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин. Згідно цих питань прийнято відповідні рішення.

Крім того, члени виконавчого комітету одноголосно підтримали рішення про виділення коштів із резервного фонду бюджету громади на допомогу Подільському районному управлінню поліції. З початку збройної агресії рф проти нашої держави, поліцейські Подільщини сумлінно виконують покладені на них завдання, у тому числі й на території Херсонщини. Насьогодні, у Подільському РУП сформовано зведений загін, який виконуватиме поставлені державою та керівництвом Національної поліції України завдання на деокупованих територіях, тому рішенням виконкому передбачено виділення коштів на придбання екіпіровки та предметів першої необхідності для поліцейських.

Також підтримано рішення про виділення коштів на виконання цільової Програми соціальної підтримки населення Подільської міської територіальної громади. З даних питань доповідала Олена Музичук, перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Подільської міської ради.

Розглядалися й інші питання, з яких прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора