Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева нарада під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 17.04.2023 12:15
Кількість переглядів: 69

Розпочався новий робочий тиждень, тож, традиційно, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась робоча нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств. У ході наради підведено підсумки роботи минулого робочого тижня та визначено заходи на поточний.

ПРО ГОЛОВНЕ:Фото без опису

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Фахівці розглядають звернення від жителів громади та надають обґрунтовані відповіді у строк, визначений законодавством. Крім того, протягом минулого тижня складено 2 протоколи за порушення Правил благоустрою громади.

-Минулими вихідними працівники КВЕП «Подільськводоканал» ліквідовували дві великі аварії, що сталися на внутрішньобудинкових мережах. Загалом, підприємство працює у штатному режимі.

-Одразу після закінчення опалювального сезону КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» розпочало підготовку свого теплового господарства до наступного. Аби усе обладнання котелень і теплових мереж взимку працювало стабільно і злагоджено, необхідно звести до мінімуму вірогідність виникнення нештатних аварійних ситуацій в опалювальному періоді. Тож зараз працівники задіяні до технічного обслуговування міських котелень.

-Чистота та порядок на вулицях громади – зона відповідальності працівників КНП МОК «Чиста громада». Комунальники щоденно прибирають вулиці, площі, сквери та паркові зони, вивозять сміття. Також, протягом минулого тижня, здійснено роботи з розчистки лотків водовідведення та зачистка 5 сміттєзвалищ на околицях міста. Також працівники висаджують квіти на міських клумбах. Проводяться й інші види робіт з благоустрою.

-КО «Міськсвітло» здійснює технічне обслуговування вуличних електричних мереж.

-ПСКП «Меморіал-Сервіс» готує кладовища громади до поминальних днів.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» виконують заявки від жителів. Тривають ремонти під’їздів багатоповерхівок.

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Громадський транспорт працює згідно графіків роботи. Продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях (складено 4 протоколи). Проводиться роз’яснювальна робота із суб’єктами господарювання щодо заборони продажу алкогольних напоїв військовим.Фото без опису

-Управління освіти та гуманітарної політики: Всі заклади освіти працюють. Окремо хочеться відзначити і подякувати дошкільнятам, школярам, їх батькам та вчителям за активну участь у щорічному благодійному проєкті «Тиждень добрих справ»! Також, на минулому тижні, у закладах освіти проведено заходи у рамках «Тижня цивільного захисту» за участі подільських рятувальників.

-Протягом минулого тижня до Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я звернулися понад 150 громадян з різних питань. Всім надані кваліфіковані відповіді. Всі види державної допомоги нараховуються вчасно. Продовжується робота і з внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2300.

-Центр надання адміністративних послуг працює у звичайному режимі. Фахівцями здійснюється опрацювання заяв щодо компенсації витрат на житлово-комунальні послуги від власників житла, які безкоштовно прихистили внутрішньо переміщених осіб. Надаються й інші види послуг.

-Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. Лікарі спостерігають зменшення захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19. Також лікарями первинки здійснено виїзний прийом у села громади.

Були розглянуті інші питання пов’язані, перш за все, з життєзабезпеченням громади в умовах воєнного стану. Кожному керівнику поставлені конкретні завдання за напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора