Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПІДСУМКИ "ТИЖНЯ ДОБРИХ СПРАВ".

Дата: 14.04.2023 20:57
Кількість переглядів: 82

Сьогодні, 14 квітня, у межах щорічного проєкту "Тиждень добрих справ", пасхальні подарунки у вигляді продуктових наборів та побутової хімії отримали подільські родини, які опинилися у складних життєвих обставинах, люди з обмеженими фізичними можливостями, люди похилого віку та інші пільгові категорії населення. 
Небайдужі жителі Подільської громади, установи, організації та підприємці допомогли гідно зустріти Великдень людям, які не мають можливості самостійно підготуватись до свята. Цьогоріч для доброї справи свої зусилля об’єднали колектив Торгового Дому "Імперія Холоду", Тітуренко В.П., Гонтар І.В., Сухіна Д.О., Чушкова Н.В., Любинська Г.В., Даниленко О.В., Асаула Л.С., Зімухов М.А., Вольський В.В., Краснопольський Г.І., Шептекіта Н.А., Тухар Ю.Д., Мержиєвський Р.С.

Крім торго, окрема подяка ФОП Мержиєвському Р.С. за надані 11 подарункових сертифікатів на господарчі товари, у розмірі 500 грн. кожен, які можна використати у магазині «ROM STORI».
Активними учасниками благодійної акції "Великодній кошик" стали заклади освіти громади! Подільське школярство, їх батьки та вчителі зібрали 100 продуктових наборів для людей похилого віку.
Також, у рамках благодійних концертів "За життя" для збору коштів на лікування онкохворих діток нашої громади, завдяки небайдужим подільчанам, вдалося зібрати понад 23 тис. грн. на лікування маленьких українців. Акція стартувала 12 квітня і до збору коштів долучилися дестяки містян, які відгукнулися на прохання допомогти малечі. Кожна дитина, яка занедужала потребує нашої уваги. Адже всі діти мають право на радісне дитинство. В їхніх оченятах ще стільки незвіданого, стільки цікавості і вогню, але сповільненими і дуже жорстокими кроками доля віддаляє їх від щасливих дитячих буднів. Тож сьогодні, зібрані кошти продуктові набори передані родинам діток.
Ось і підійшов до завершення щорічний благодійний проєкт "Тиждень добрих справ". Творити добро просто, бо не треба надприродних зусиль для цього - у цьому впевнені організатори, а саме працівники Управління культури і туризму, які протягом багатьох років є модераторами даного благодійного проєкту. 
Велика вдячність підприємцям, закладам освіти громади, працівникам подільських установ та організацій за всебічну допомогу у реалізації благодійного проєкту "Тиждень добрих справ"!
Окремі слова подяки організаторам - Управлінню культури і туризму - за чуйність ваших сердець, невтомну працю та прагнення допомогти усім, хто цього потребує!
У такий нелегкий час вкрай важливо бути згуртованими та підтримувати один одного, адже разом ми зможемо зробити більше добрих справ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора