Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету Подільської міської ради

Дата: 12.04.2023 10:24
Кількість переглядів: 130

Фото без описуПід головуванням секретаря Подільської міської ради - виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулося засідання виконавчого комітету Подільської міської ради. У ході засідання було розглянуто 49 важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. 
Ряд питань стосувався роботи Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин. Про затвердження протоколу Комісії по розгляду земельних спорів на території Подільської міської територіальної громади доповідала в.о. заступника директора Департаменту ЖКГ,  головний архітектор Ольга Сімонова. 
У КНП «Подільська міська лікарня» планується капітальний ремонт реабілітаційного відділення з травматологічними ліжками, тож рішенням виконавчого комітету затверджено проєктно-кошторисну документацію на його виконання. Одноголосно члени виконкому затвердили структуру та встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами та надання послуг населенню та іншим споживачам КНП МОК «Чиста громада». У рамках засідання ухвалено рішення щодо видачі ордерів на знесення зелених насаджень на території громади. Про ці та інші питання доповідала т.в.о. директора Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Наталія Гребенюк. Фото без опису
Наступною доповідала начальник Служби у справах дітей  Анастасія Єфімова. Члени виконавчого комітету заслухали питання щодо захисту прав дітей.  Зокрема, вирішено, що у Подільській громаді буде створено ще один дитячий будинок сімейного типу.
Аби підтримати талановиту молодь громади, було одноголосно прийняте Положення про одноразову грошову винагороду за досягнення здобувачів освіти в олімпіадах, інтелектуальних змаганнях та конкурсах, МАН на міському, обласному та Всеукраїнському рівнях. Також, у зв’язку із змінами норм харчування у закладах освіти, внесено зміни до рішення виконавчого комітету Подільської міської ради «Про організацію харчування в закладах загальної середньої освіти Подільської міської ради  Подільського району Одеської області у 2023 р.» і «Про організацію харчування в закладах дошкільної освіти».
Широке обговорення та підтримку з боку членів виконавчого комітету викликали проєкти щодо підтримки та всебічної допомоги Збройним Силам України, з яких доповідали Олена Чуприна, керуюча справами виконавчого комітету Подільської міської ради та Алла Омельчук, начальник Управління економічного розвитку та інвестицій. 
Розглядався й ряд інших питань, з яких прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора