Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОНАД 20 ТИС. ГРН., ЗІБРАНИХ НА ВЕЛИКОДНЬОМУ БЛАГОДІЙНОМУ ЯРМАРКУ НА ПІДТРИМКУ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ, СПРЯМУЮТЬ НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ.

Дата: 12.04.2023 09:54
Кількість переглядів: 140

Сьогодні, у стінах міськради, відбулась передача коштів представникам благодійного фонду «Загальна справа», який допомагає дислокованим у Подільській громаді військовим частинам та іншим підрозділам ЗСУ.Фото без опису

Нагадаємо, що 7 квітня на міському ринку, у рамках «Тижня добрих справ», відбувся великодній ярмарок на підтримку Збройних Сил України за участі подільських волонтерів, майстрів-аматорів, хендмейдерів сіл Липецьке та Олександрівка. Завдяки організаторам, а саме працівникам Управління культури і туризму, небайдужим подільчанам та колективу закладу дошкільної освіти №8 «Золотий ключик», вдалося зібрати 21 667 тис. грн. 4 тис. грн., які передав дитячий садок, вже відправлені до БФ «Повернись живим», а решта передана до БФ «Загальна справа».

За словами представників БФФото без опису «Загальна справа», кошти будуть спрямовані на придбання необхідних речей для військовослужбовців, згідно клопотань, які надходять від командирів військових частин.

«Зараз кожен знає й розуміє, що потрібно докласти усіх зусиль, аби прогнати російського окупанта з нашої землі. Кожен на своєму місці робить те, що може. Поки воїни зі зброєю в руках борються за нас у гарячих точках, небайдужі мешканці громади долучаються до хорошої справи та стають надійним тилом і допомагають, аби наші Захисники мали усе необхідне», - зазначив виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора