Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева нарада під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 10.04.2023 13:16
Кількість переглядів: 112

10 квітня виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу робочу нараду за участі заступників, директорів комунальних підприємств та керівників структурних підрозділів міської ради. У ході робочої зустрічі було підсумовано роботу за попередній тиФото без описуждень та окреслено плани на найближчий період.

На початку, очільник громади звернув увагу присутніх на дотриманні правил та дій під час сигналу «Повітряної тривоги». Підступність російського ворога не має меж і ми не знаємо, які провокації можливі напередодні великого християнського свята Великодня.

Тому, закликаємо жителів громади бути обачними та не ігнорувати сигнал «Повітряна тривога»!

ПРО ГОЛОВНЕ:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Основний акцент фахівці роблять на розгляд скарг та заяв від мешканців громади. Всім надані обґрунтовані відповіді у строк, визначений законодавством.

-КВЕП «Подільськводоканал» працює у звичайному режимі. Цими вихідними сталася аварійна ситуація на ВНС «Північний», яка була швидко ліквідована . Загалом, аварійно-диспетчерською службою виконано 5 заяв від жителів.

-КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує підготовчі роботи до наступного опалювального сезону. Працівники підприємства опрацьовують всі сценарії, щоб підійти до наступної зими готовими до будь-якої загрози.

-Робота у КНП МОК «Чиста громада» входить у інтенсивний режим. Окрім прибирання та щоденного вивезення сміття, комунальники відновлюють вапнування дерев, яке було призупинено через погодні умови. Також проводилася розчистка лотків водовідведення у всіх мікрорайонах міста. Одним словом, працівники підпримєства на повну готують громаду до Великодніх свят.

-КО «Міськсвітло» виконали 24 заявки від мешканців громади. Також усунені наслідки негоди на лініях електропередач.

-ПСКП «Меморіал-Сервіс» продовжує активну підготовку кладовищ до поминальних днів.

-ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» здійснюють покладені на них зобов’язання.

-КП «Подільський міський ринок» працює згідно режиму роботи.

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Громадський транспорт загального користування працює згідно встановлених графіків. Продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях. Проводиться роз’яснювальна робота із суб’єктами господарювання щодо заборони продажу алкогольних напоїв військовим. Також здійснюється моніторинг посівної кампанії.Фото без опису

-Управління освіти і гуманітарної політики: Всі заклади освіти працюють у звичайному режимі. В рамках «Тижня добрих справ» у школах та дитсадках заплановано багато різноманітних заходів. Завдяки тісній співпраці із міжнародними партнерами, Одещина, у тому числі і наша громада, отримала 63 рюкзака з канцелярським приладдям, які будуть розподілені серед учнів ЗЗСО пільгових категорій.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Проводиться прийом громадян, надаються кваліфіковані консультації, здійснюються нарахування всіх видів державної допомоги. Триває робота і з ВПО, яких у громаді зареєстровано 2291.

-Центр надання адміністративних послуг працює у звичайному режимі. Фахівцями здійснюється опрацювання заяв щодо компенсації витрат на житлово-комунальні послуги від власників житла, які безкоштовно прихистили внутрішньо переміщених осіб. Надаються й інші види послуг.

-Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. Лікарі спостерігають незначне зменшення захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19. Також лікарями первинки здійснено виїзний прийом у с. Липецьке.

✅Наприкінці наради очільник громади надав ряд доручень керівникам структурних підрозділів, а також звернув їхню увагу на обов’язковість виконання повноважень, покладених на них відповідно до чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора