Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Солодощі, ароматна випічка та різнокольорові писанки: у Подільську відбувся великодній благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України

Дата: 07.04.2023 15:28
Кількість переглядів: 69

Фото без описуУ рамках «Тижня добрий справ», майстри-аматори Подільської громади взяли участь у великодньому благодійному ярмарку на підтримку Збройних Сил України. Традиційно, до заходу долучилися і подільські волонтери - це загін «Шалені голки», а також хендмейдери з сіл Липецьке та Олександрівка. На ярмарку продавці вражали різноманіттям товарів. Це й не дивно, адже умільці  готувалися до цього дня заздалегідь, аби здивувати навіть найвибагливіших покупців.

Господині впевнені, що  їх продукція стане гарним доповненням до великодніх кошиків подільчан, а також гостей міста. Зазначимо, що більша частина коштів буде  передана БФ «Загальна справа», аби за клопотанням командирів військових частин, надати фінансову допомогу на потреби Збройних Сил України, а решта буде переведена на рахунок БФ «Повернись живим».

Фото без опису«Кожен куплений смаколик чи виріб – це радість для Вас, а кожна витрачена на них гривня – допомога нашим Воїнам. Герої ризикуючи власним життя, тримають оборону на найгарячіших ділянках фронту! Наш головний обов’язок – всіляко підтримувати та допомагати ЗСУ, аби у Захисників були сили боротися й надалі. Разом до Перемоги!», - зазначила представниця БФ «Загальна справа» Марина Тепла.

Який ж ярмарок без пісень! Творчі номери демонстрували юні подільчани – вихованці студій міського Будинку культури.

Дякуємо усім, хто сьогодні завітав на ярмарок та допоміг Збройним Силам України. Загалом, вдалося зібрати 21667  гривень, до речі, 4000 передав колектив закладу дошкільної освіти №8 "Золотий ключик". За підсумками ярмарку вирішено: 4 тисячі гривень передати БФ «Повернись живим», а решта БФ « Загальна справа».

У єдності наша сила!

Слава Україні!

Слава її Захисникам!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора