Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пленарне засідання закритої двадцять сьомої сесії Подільської міської ради І скликання.

Дата: 07.04.2023 14:18
Кількість переглядів: 179

7 квітня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, відбулось пленарне засідання закритої двадцять сьомої сесії Подільської міської ради І скликання.

Депутатський корпус розглянФото без описуув 33 питання порядку денного та ухвалив відповідні рішення.

Взяли участь у пленарному засіданні Павло Прачук, заступник голови Подільської РВА та підполковник Оперативного командування «Південь».

У числі перших до розгляду були винесені питання, що стосуються земельних відносин та житлово-комунальної сфери. Насамперед, депутатами затверджено акт визначення розміру та порядку відшколування збитків за тимчасове зайняття земельних ділянок; розірвання, припинення, поновлення (подовження) договорів оренди землі; надання дозволу, згоди на оброку документації із землеустрою. Також затверджено проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу їх в оренду та в постійне користування.

Також депутатами підтримано внесення змін та доповнень до міських Програм, зокрема до Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Подільської громади на 2021-2024 рр., а також до Програми Благоустрою, ремонту та утримання об’єктів комунальної власності, упорядкування та санітарного оздоровлення території громади на 2023 рік.

Одноголосно депутати підтримали рішення щодо спорудження пам’ятного знаку загиблим військовослужбовцям. У самий перший день повномасштабного вторгнення рф на територію нашої держави, Подільська громада втратила своїх синів та доньок, Захисників та Захисниць України, які загинули внаслідок ворожого авіаудару по одній із військових частин. Міською радою було прийнято рішення щодо спорудження пам’ятного знаку Героям України на території ВЧ.  Автором проєкту є радник Подільського міського голови, архітектор, член Національної спілки архітекторів України Леонід Кисельов. Будівництво Меморіалу буде здійснюватися за рахунок міського бюджету.Фото без опису

Пріоритетним питанням пленарного засідання, традиційно, є допомога Збройним Силам України. Народними обранцями підтримано рішення щодо передачі на баланс військових частин матеріально-технічних засобів, а саме: ноутбуки, квадракоптер, матеріали для будівництва, дрова, меблі, побутові та інші технічні засоби тощо.

З вищевказаних питань доповідав заступник Подільського міського голови Анатолій Корчовий.

Рішенням депутатського корпусу внесені зміни до міської цільової програми «Доступна медицина» на 2023-2024 роки, внесено зміни до Програми розвитку фізичної культури і спорту у Подільській громаді на 2021-2023 р., а також до Програми розвитку освіти на 2022-2025 рр. Доповідала заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна.

Про внесення доповнень до Переліку адміністративних послуг, які надаються у Центрі надання адміністративних послуг, а також про внесення зміни та доповнень до Програми шефської допомоги військовим частинам ЗСУ та підрозділам ДПСУ, Подільському РТЦК та СП, які розташовані на території Подільської громади на 2022-2024 роки доповідала Таїсія Скрипнік, заступник Подільського міського голови.

З блоком фінансових питань доповідала Олена Музичук, перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління. Рішенням депутатів затверджено Програму забезпечення виконання рішень суду та пов’язаних із ними стягнень на 2023 рік, а також внесення до рішення Подільської міської ради від 21.12.2022 р. №367-І «Про бюджет Подільської міської територіальної громади на 2023 рік».

Про перейменування юридичного відділу Подільської міської ради та внесення змін, доповнень до структури виконавчих органів Подільської міської ради інформувала присутніх Олена Чуприна, керуюча справами виконавчого комітету Подільської міської ради.

З усіх розглянутих питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора