Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стартував щорічний Всеукраїнський конкурс «Мішечок»

Дата: 06.04.2023 13:57
Кількість переглядів: 87

Запрошуємо школярів та членівФото без опису їх родин, освітян та усіх активних громадян долучитися до Всеукраїнського проєкту «Мішечок» від Міжнародного молодіжного руху School Recycling World. 

До 12 травня 2023 року: 

☑️ шийте багаторазові торбинки з вживаних речей, користуйтесь ними в побуті;

☑️ робіть фото/відео вашого виробу;

☑️ публікуйте у соціальних мережах та відмічайте організаторів. 

У межах проєкту також відбудеться конкурс серед шкіл та позашкільних навчальних закладів з індивідуальними та колективними номінаціями. Головний подарунок – принтер для сублімаційного друку, отримає навчальний заклад, учні якого пошиють найбільшу кількість мішечків. 

Для колективних учасників додатково необхідно ознайомитися з положенням та до 12 травня 2023 року включно заповнити анкету за посиланням>> https://forms.gle/m7rshgNk7Nfx1VvVA.

Обов’язковою умовою участі є публікація фотографій своїх мішечків у фейсбуці або інстаграм з хештегами та відміткою організаторів (такі роботи будуть автоматично брати участь в індивідуальних розіграшах подарунків): 

Хештеги: #schoolrecyclingworld #мішечокSRW #пакетнепотрібен #мішечок #ecobagSRW 

Фейсбук: facebook.com/Schoolrecyclingworld

Інстаграм: instagram.com/schoolrecyclingworld

Переможців оголосять 19 травня 2023 року на сайті schoolrecyclingworld.org

🖇Організатор проєкту – громадська організація «Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» спільно з Всеукраїнським молодіжним рухом «Let's do it, Ukraine». 

Проєкт відбувається за сприяння Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерство освіти і науки України, Український Державний Центр Позашкільної Освіти - УДЦПО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора