Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева нарада під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 03.04.2023 14:17
Кількість переглядів: 137

3 квітня відбулась щотижнева робоча нарада під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського із заступниками, директорами підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством та керівниками структурних підрозділів. У ході наради, традиційно, обговорили стан справ у кожній галузі.

Про головне:Фото без опису

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Протягом минулого тижня фахівцями розглянуто 11 звернень мешканців громади з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм. Всі питання вивчено та наданні обґрунтовані відповіді. Квартальними проводиться роз’яснювальна робота щодо перейменування вулиць Подільська.

-КВЕП «Подільськводоканал» працює у звичайному режимі. Аварійною службою виконано 7 заяв від мешканців. Також, фахівці підприємства взяли участь у комунікаційному тренінгу для представників басейнових управлінь водних ресурсів, водоканалів та інших зацікавлених сторін з 9 областей України присвячений актуальними питанням підготовки та включення до Планів управління річковими басейнами дієвих та реалістичних програм заходів.

-КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» успішно завершило найважчий за всю історію незалежної України опалювальний сезон 2022-2023 рр. Наразі працівники підприємства розпочали підготовчі роботи до майбутнього опалювального сезону.

-Працівники КНП МОК «Чиста громада» продовжують проводити весняні роботи з благоустрою. Нині по всій громаді забезпечується регулярне вивезення сміття, комунальники прибирають вулиці, площі, зони відпочинку тощо. Крім того, проводиться ремонт обладнання на дитячих майданчиках міста та автобусних зупинках. Виконуються й інші види робіт.

-КО «Міськсвітло» працює у штатному режимі.

-Працівники ПСКП «Меморіал-Сервіс» продовжують утримувати у належному санітарному стані кладовища.

-ПП «Курінь» та ПП «городок-КВП» виконують заявки від жителів. Крім того, проводиться прибирання на закріплених територіях, ремонт у під’їздах багатоповерхівок тощо.Фото без опису

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Щоденно здійснюється контроль за рухом громадського транспорту. Також, на минулому тижні здійснено спільний рейд із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях. Проводиться роз’яснювальна робота із суб’єктами господарювання щодо заборони продажу алкогольних напоїв військовим. Здійснюється моніторинг наявних вакансій та зайнятості населення, у тому числі й внутрішньо переміщених осіб.

-Управління освіти і гуманітарної політики: Відсьогодні учні закладів загальної середньої освіти повернулися до навчання. Заклади дошкільної освіти працюють у звичайному режимі. На минулому тижні освітяни провели весняну толоку на території своїх закладів. У рамках «Тижня добрих справ» планується багато заходів.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. До спеціалістів протягом минулого тижня звернулося 175 громадян із різними видами запитань. Всім надані відповідні консультації. Крім того, фахівцями Департаменту завершено процедуру передачі всіх особових справ про одержувачів житлових субсидій Пенсійному фонду України. Продовжується робота і з внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2283.

-Фахівці Центру надання адміністративних послуг приймають заяви на компенсацію витрат на житлово-комунальні послуги від власників житла, які безкоштовно прихистили внутрішньо переміщених осіб. Надаються й інші види послуг.

-На стаціонарі Подільської міської лікарні перебуває 132 пацієнта. Є підтверджені випадки захворювання на COVID-19.

-На лікуванні Центру первинної медико-санітарної допомоги перебуває 31 пацієнт з підтвердженим діагнозом COVID-19. Також лікарями первинки здійснено виїзний прийом пацієнтів у с. Олександрівка.

За підсумками наради керівникам структурних підрозділів дано доручення в межах їх компетенції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора