Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мітинг з нагоди 79-ої річниці визволення Подільська  від німецько-фашистських загарбників під час Другої світової війни.

Дата: 31.03.2023 10:45
Кількість переглядів: 195

Фото без описуСьогодні, 31 березня, визначний день в історії нашого міста – 79 річниця визволення Подільська  від німецько-фашистських загарбників під час Другої світової війни. Біля Пам’ятного знаку «Вічного вогню» відбувся мітинг, в якому взяли участь представники міської та районної влади, ГО «Організація ветеранів Подільської міської територіальної громади», трудові колективи громади, правоохоронці, військові та громадськість. 
Найкровопролитніша війна ХХ століття жорстоко пройшлась по всій території України, принісши руйнування та горе українським родинам. Тоді, 79 років тому, ціною величезних жертв, місто Подільськ було звільнене від нацистів. На жаль, історія повторилася. Сьогодні наше місто та уся країна протистоїть вже російським окупантам. Слова «ніколи знову», які більше 70 років говорили у світі після Другої Світової війни, виявилися незрозумілими для наших північних сусідів. Країна-агресорка розпочала проти нас криваву та підступну війну, яка з самого початку була приречена на поразку. Адже сучасні Захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших Воїнів і твердо віримо у Перемогу. 
Наприківнці мітингу присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у часи Другої світової війни та поклали квіти до «Вічного вогню». 
Вічна пам’ять полеглим Захисникам та Захисницям у Другій світовій війні та у Героям жорстокої війни рф проти нашої держави! 
Слава Україні!
Слава її Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора