Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Днями Подільську громаду відвідав український філателіст, громадський діяч, автор та виконавець унікального проєкту «Незламний козацький дух українського народу» Олександр Канівець.

Дата: 30.03.2023 10:27
Кількість переглядів: 130

Днями Подільську громаду відвідав український філателіст, громадський діяч, автор та виконавець унікального проєкту «Незламний козацький дух українського народу» Олександр Канівець. Під час своєї подорожі , яка триває майже рік, чоловік створює у містах та селах нові авторські листівки, конверти, марки, присвячені пам’ятним знакам на честь видатних діячів української нації та знакових для нашої історії подій.

Перебуваючи на теренах нашої громади, пан Олександр спільно з працівниками Управління культури і туризму виготовив і «погасив» поштові конверти та марки.

«Нами було прийнято рішення представити наш край тематичним конвертом із зображенням пам’ятного знаку Героям АТО, адже це знакове місце для нашої громади, наповнене героїзмом, мужністю земляків-Захисників, оплакане подільчанами від болючих втрат, освячене молитвою та вірою в майбутнє. Також до добірки увійшло фото Меморіалу пам’яті на честь 22 військових, які загинули 24 лютого внаслідок ворожого ракетного удару по одній із військових частин, погруддя Т.Г. Шевченка та флагшток, що у центрі Подільська. Ще розроблено листи і конверти до Дня Національної гвардії України», - зазначив виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

Тематичні конверти та листівки із поштовим спецпогашенням відомий філателіст Олександр Канівець подарував нашій громаді.

Свою подорож пан Олександр називає історичною місією. Усі його матеріали є унікальними, виготовленими власноруч, і покликані знайомити українців із невідомою досі Україною, об’єднувати та надихати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора