Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Майстер-клас для дітей по виготовленню писанок.

Дата: 30.03.2023 08:15
Кількість переглядів: 214

Весна в Україні! Воскресає природа, воскресає життя. Наближаються Великодні свята. І беруться українці за прадавнє мистецтво розписування писанок — символу Великодня, символу Весни, символу Вічності життя.

У межах проєкту «Народна майстерня»,  у міському Будинку культури, відбувся другий майстер-клас для дітей по виготовленню писанок.

Головною метою стало розширення і поглиблення знань дітей про найдавніше свято. Ознайомилися із символікою знаків на писанках, дізналися про традиції минулого і сучасного писанкарства.Фото без опису

У дружній атмосфері, допомагаючи один одному, діти знайомилися з традиціями нашого народу і навчилися творити писанки. Усі з великою цікавістю занурилися в царину розпису елелементів. Найцікавішим виявився процес знімання воску з яєць, адже під такою оболонкою приховувались усі фантазії.

Дякуємо знавчині Мар’ї Шейх Мухаммед та художній студії  «Арт Ренесанс», яка провела МК та навчила основам цього ремесла.

Нагадуємо, що проєкт «Народна майстерня» займається відродженням українських традицій та ремесел. Проводить практичні майстер-класи як для дітей, так і для дорослих, а також пропонує унікальну можливість здобути нові знання та навички!

Дякуємо усім за участь у цьому заході!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора