Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗУСТРІЧ ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОДА РОМАНА ГРИГОРИШИНА З ОФІСОМ ГУБЕРНАТОРА ШТАТУ НЬЮ-ДЖЕРСІ ФІЛА МЬОРФІ

Дата: 29.03.2023 15:28
Кількість переглядів: 78

Фото без описуЗаступник голови обласної державної адміністрації Роман Григоришин провів зустріч з офісом губернатора штату Нью-Джерсі Філа Мьорфі.

Під час зустрічі було обговорено кроки двостороннього співробітництва як у воєнний час, так і після перемоги України. Пріоритетними галузями для співробітництва було визначено участь підприємців з Нью-Джерсі в процесах розвитку Одеської області, зокрема в портовій та аграрній галузях.

Заступник керуючого справами офісу губернатору Нью Джерсі з економічного розвитку Ерік Брофі підтримав ідею участі американського бізнесу в проєктах на території Одещини, зокрема висловив готовність представлення регіону серед місцевих підприємців. Також звернув увагу на реалізації проєктів, спрямованих на досягнення вуглецевої нейтральності в штаті. "Нью-Джерсі висококваліфікований людський капітал" - підкреслив Ерік Брофі.

Обговорили також ефективність державно-приватного партнерства та можливість реалізації концесійних проєктів. "Одеса бере участь у відборі за право проведення Всесвітньої виставки Експо-2030. Виставка в Одесі стане символом перемоги демократії та прав людини над тоталітаризмом та диктатурою. Саме тому підтримка партнерів є вкрай можливою для нас."

За результатами зустрічі домовились створити робочу групу для формування низки конкретних проєктів та можливих напрямів співпраці між адміністративно-територіальними одиницями, зокрема шляхом підготовки угоди про співробітництво. 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора