Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу робочу нараду.

Дата: 27.03.2023 14:53
Кількість переглядів: 99

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу робочу нараду із заступниками, керівниками структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, у ході якої розглянуто ряд актуальних питань щодо забезпечення належних умов для функціонування громади.Фото без опису

Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Протягом минулого тижня фахівцями розглянуто 14 заяв від мешканців громади, згідно яких надані обґрунтовані відповіді. Також відбулось засідання комісії по тимчасовим спорудам, у ході якого укладено 2 договори з громадянами.

-КВЕП «Подільськводоканал» працює у звичайному режимі. Протягом минулого тижня збоїв водопостачання не було. Працівники підприємства виконують заявки від мешканців громади.

-КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» отримає ще один потужний генератор на 500 кВт. Тож, можна з впевненістю сказати, що всі котельні повністю готові до роботи навіть за відсутності електроенергії. На території підприємства працівники проводять весняні роботи з благоустрою.

-Працівники КНП МОК «Чиста громада» не гають погожих весняних днів і активно прибирають місто від бруду та пилу. Адміністрація підприємства зазначає, що міські дитячі та спортивні майданчики не встигають відслужити свій експлуатаційний термін через неналежне ставлення самих мешканців. Побільшало випадків, коли працівники «Чистої громади» зранку виявляють зламані елементи дитячих гойдалок тощо. Тому зараз всі зусилля направлені на їх відновлення.

-КО «Міськсвітло» виконує заяви від мешканців.

-Фахівці ПП «Курінь» розпочали ремонт покрівель багатоповерхівок. У двох будинках завершується ремонт під’їздів.

-Управління економічного розвитку: Громадський транспорт працює згідно визначених графіків. Також продовжуються спільні рейдові перевірки із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях. Фахівцями проводиться моніторинг працевлаштування ВПО та посівної кампанії.Фото без опису

-Управління освіти і гуманітарної політики: З сьогоднішнього дня подільське школярство відпочиває на весняних канікулах. Заклади дошкільної освіти працюють у штатному режимі. Також, на минулому тижні у ЗЗСО №1 відкрито «Клас безпеки». За допомогою різних зон, які облаштовані у "Класах безпеки" та наочності від ДСНС та Дитячого фонду «UNICEF Ukraine», школярі здобуватимуть корисні та якісні знання з безпеки життєдіяльності. На поточний тиждень заплановано багато спортивних заходів.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Проводяться консультації, здійснюються нарахування всіх видів державних допомог. Продовжується робота і з внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2271. Також, на минулому тижні відбулась позапланова перевірка Департаменту соцзахисту фахівцями ГУ Національної сервісної служби в Одеській області.

-Центр надання адміністративних послуг працює у звичайному режимі. Продовжується робота щодо формування штурмових бригад «Гвардія Наступу».

-Заклади охорони здоров’я працюють звичайному режимі. Лікарі первинки здійснюють виїзні прийоми пацієнтів у села громади. Крім того, на минулому тижні у с. Липецьке працював пересувний діагностичний кабінет. Понад вісімдесят осіб виявили бажання безкоштовно зробити флюорограму, після чого усі отримали кваліфіковану консультацію спеціаліста.

✅За підсумками наради, очільник громади надав доручення керівникам відповідно до повноважень підрозділів, які вони очолюють.

‼️Також на нараді була присутня Людмила Добровольська, головний державний інспектор відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного міжрегіонального управління Держпраці, яка ознайомила присутніх з поняттям, видами та формами мобінгу, а також з актуальними змінами у законодавстві.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора