Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УКРАЇНА-НІМЕЧЧИНА. ДРУЖБА ТА СПІВПРАЦЯ.

Дата: 24.03.2023 13:57
Кількість переглядів: 311

Сьогодні, у стінах міськради, відбулась онлайн-зустріч керівництва Подільської громади та німецького міста Боркен.

Зустріч відбулась за сприянням проєкту «Муніципальні партнерства з Україною», який реалізується за безпосереднім дорученням Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини з метою підтримки дружніх та партнерських взаємин між територіальними громадами Німеччини та України.Фото без опису

Сервісна служба «Міста в Єдиному Світі» (SKEW) некомерційного ТОВ «Engagement Global», у рамках реалізації проєкту, надає підтримку понад 123-ом партнерським зв’язкам між територіальними громадами Німеччини та України.

Онлайн-зустріч розпочалася з привітання та знайомства всіх учасників. Іноземну делегацію представляли мер міста Боркен Мехтільд Шульце-Гессінг із заступниками, а Подільську громаду – виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, заступники міського голови Людмила Задорожна і Таїсія Скрипнік, радник міського голови Леонід Кисельов, начальник Управління економічного розвитку та інвестицій Алла Омельчук та Ірина Радковська, заступник начальника Управління – начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та приватизації Управління економічного розвитку та інвестицій.

У ході зустрічі, учасники обмінялися короткими презентаціями про громади, досвідом та напрацюваннями. Зокрема, обговорювали освітню сферу громад, стан роботи з ВПО та соціальний захист населення, роботу закладів охорони здоров’я, комунальних підприємств тощо.

За результатами онлайн-зустрічі сторони домовились щодо продовження співпраці між містами, а також початку напрацювання спільних проектів, які в подальшому можуть бути реалізовані.

«Зухвале вторгнення рф дало нам не аби який поштовх для співпраці з західними партнерами, змусило змінити акцент нашої роботи. Але не зважаючи ні на що, працюємо заради перемоги України та миру», - зазначив виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора