Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева робоча нарада під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 20.03.2023 13:03
Кількість переглядів: 69

Сьогодні, 20 березня, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, у ході якої розглянуто ряд актуальних питань щодо забезпечення належних умов для функціонування громади на поточний тиждень.

На початку робочої зустрічі, Олег Албанський наголосив, що ситуація у Подільській громаді повністю контрольована нашими Силами оборони.

Фото без описуПРО ГОЛОВНЕ:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Фахівцями здійснюється розгляд скарг та заяв від мешканців громади.

- КВЕП «Подільськводоканал» працює у штатному режимі. На минулому тижні завершили ремонті роботи у закладі дошкільної освіти №3. Розпочинаються роботи у ЗДО №14.

- КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» : На минулому тижні не було аварійних ситуацій. Завдяки гуманітарній допомозі від міжнародних партнерів підприємство повністю забезпечено необхідним запасом технічної солі. Також, днями підприємство отримає ще два потужних генератора.

- КНП МОК «Чиста громада» продовжує працювати на благо мешканців громади. Щодня комунальники прибирають вулиці, парки, сквери, зелені зони міста. Також працівники підприємства продовжують наводили лад вдовж доріг (прибирають залишки посипного матеріалу та пилу, що накопилися за зимовий період). Такі ж роботи тривають і в с. Липецьке.

- КО «Міськсвітло» продовжує працювати у штатному режимі. На цьому тижні планують виконати роботи з реконструкції опори ліній електропередач у центрі міста.

- ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» виконують завдання в рамках своєї компетенції. Так, загалом, приводять до ладу парадні у багатоквартирних будинках, вивозять сміття, підрізають дерева, виконують планові ремонтні роботи тощо.

-Управління економічного розвитку та інвестицій: Щоденно контролюється робота громадського транспорту загального користування, продовжують допомагати ЗСУ. Відповідно до Наказу «Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин на території Подільської міської територіальної громади» проводиться роз‘яснювальна робота із суб‘єктами господарювання.

-Управління освіти і гуманітарної політики: Всі заклади освіти працюють стабільно. Відбулася нарада з керівниками закладів освіти громади, під час якої обговорювали актуальні питання, зокрема щодо забезпечення якісного та безпечного харчування в ЗДО громади, організацію виховної роботи та інші. З 15 березня у закладах загальної середньої освіти розпочався набір до першого класу.

- Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Протягом тижня до установи звернулося 155 громадян з різних питань, яким надано кваліфіковану відповідь та консультації. Продовжується робота і з внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2268.Фото без опису

- Центр надання адміністративних послуг працює у звичайному режимі. Продовжується активна робота щодо формування штурмових бригад «Гвардія Наступу».

- Заклади охорони здоров’я працюють звичайному режимі. Лікарі первинки здійснюють виїзні прийоми пацієнтів у села громади. Амбулаторно сімейні лікарі Подільського ЦПМСД лікують 24 особи з підтвердженим діагнозом «Ковід -19». На минулому тижні вакцинальний кабінет первинки отримав спеціальне обладнання для зберігання вакцин.

✅За результатами наради керівникам комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради дано відповідні доручення.

✅Більше інформації на Telegram-каналі «Подільська міська рада інформує»: https://t.me/podilska_miska_rada


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора