Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо із Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

Дата: 19.03.2023 07:30
Кількість переглядів: 69

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

Сьогодні, у день Вашого професійного свята, ми щиро вітаємо кожного, хто працює у такій соціально-важливій галузі та ,незважаючи на всі труднощі, які доводиться повсякдень долати,  виконує свої службові обов’язки, створює комфортні умови для проживання, робить нашу  громаду чистою та зеленою, кожну оселю теплою та світлою, а побут кожного жителя зручним та комфортним.Фото без опису

Вдячний тим, хто щодня за кермом прибиральної техніки, хто займається благоустроєм вулиць, вивозить сміття, виконує ремонтні роботи, прибирає під’їзди будинків, обрізає дерева, саджає квіти, освітлює вулиці, наполегливо працює у сфері побутового обслуговування населення і постійно вдосконалює якість цих послуг, хто відповідально працює з документацією, робить розрахунки та, зрештою, керує цим процесом, щоб у Подільській громаді було затишно і приємно.

Понад рік українські міста та села витримують навалу російських окупантів. Тим часом комунальні служби громади «воюють» на своєму фронті. І все це з надією на Перемогу.

На Ваших плечах лежить величезна відповідальність. Вдень і вночі, без вихідних, завдяки відданості своїй справі, Вам вдається успішно підтримувати роботу всіх систем життєзабезпечення громади. Раніше це були звичайні, повсякденні речі, а зараз для багатьох вони набули надважливого значення. У цей непростий час ми ще більше почали цінувати роботу наших комунальників.

Окремо хочеться привітати наших активних  керівників ОСББ. Завдяки Вашій небайдужості, працьовитості та енергії,  робиться дуже багато для того, щоб Ваші будинки ставали кращими рік від року.

Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, наснаги в роботі, успіхів у добрих починаннях, гідної оцінки Вашої праці, родинного щастя, добробуту, достатку та Перемоги рідної України!

Низький Вам уклін за Вашу працю та щира вдячність кожному! Зі святом!

 

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора