Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся семінар «Актуальність роботи мережі закладів культури в період воєнного стану».

Дата: 16.03.2023 17:18
Кількість переглядів: 137

Фото без описуУ селі Бочманівка Куяльницької об‘єднаної територіальної громади відбувся семінар «Актуальність роботи мережі закладів культури в період воєнного стану», на якому була присутня заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна та начальник Управління культури та туризму Анна Вишневська. На початку заходу виступила директор Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об‘єктів культурної спадщини Одеської обласної військової адміністрації Олена Олійник. Вона зазначила, що навіть під час війни культура та мистецтво відіграє важливе значення. Тож їх потрібно розвивати та популяризувати. Фото без опису

Щодо нематеріальної культурної спадщини, як основи сталого розвитку, запоруки соціальної злагоди й миру виступила Валентина Вітас, директор КУ «Одеський обласний центр культури».

Говорили також і про мовне законодавство та мовну політику України. Доповідь з даної теми підготувала Ярослава Різникова, заступник  директора Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об‘єктів культурної спадщини Одеської обласної військової адміністрації.

Під час семінару розглядали ще й ряд інших питань, зокрема щодо збереження нематеріальної культурної спадщини та розвитку зеленого туризму.

Після офіційної частини відбувся невеликий концерт. До речі, на бочманівській сцені виступало і  вокальне тріо Подільського Будинку культури «Заграва».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора