Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ще одна душа воїна відлетіла у небесну височінь і поповнила Небесне військо.

Дата: 16.03.2023 15:41
Кількість переглядів: 69

Фото без описуЩе одна душа воїна відлетіла у небесну височінь і поповнила Небесне військо. Наш земляк, військовослужбовець Андрій Григорович Деордіца загинув 8 березня 2023 року поблизу міста Кремінна, що на Луганщині. Захиснику було лише 36 років. Сьогодні десятки липетчан, представники міської та районної влади, побратими, представники духовенства прийшли , аби провести в останню путь воїна. Більшість особисто знала загиблого: на їх очах він пішов у перший клас, дорослішав… На жаль, за повернення блакитно-жовтого прапора на українські території своє життя віддають кращі з кращих. Андрій Деордіца один з них. Герой до останнього подиху боронив суверенітет та незалежність Батьківщини.  

«Військовий вміло воював на передовій. У спогадах тих, хто особисто знав Андрія, він залишиться справжнім Героєм – мужнім, сильним та незламним. Користувався повагою серед військовослужбовців »,- зазначають побратими. 

На віки-вічні ім'я Андрія Григоровича Деордіци буде вписане в історію нашої громади та держави. Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та друзям загиблого. Вічна пам'ять та шана Герою!

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора